kriptok Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2021 64 11 26 Nisan 2021 Konu Sahibi kriptok #1 Arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 2 hafta geçti. Doktorum fucidin krem vermişti hala kullanmalımıyım? Siz ne kadar süre kullandınız? edit: bir kaç güne muayenem var. o zaman doktoruma soracağım buraya cevabını eklerim. Son düzenleme: 26 Nisan 2021
Arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 2 hafta geçti. Doktorum fucidin krem vermişti hala kullanmalımıyım? Siz ne kadar süre kullandınız? edit: bir kaç güne muayenem var. o zaman doktoruma soracağım buraya cevabını eklerim.
Renfri Bir kaosun içindeyim ve sadece kendimi düşüneceğim Kayıtlı Üye 25 Nisan 2020 958 5.538 26 Nisan 2021 Konu Sahibi kriptok #2 kriptok .!.: Arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 2 hafta geçti. Doktorum fucidin krem vermişti hala kullanmalımıyım? Siz ne kadar süre kullandınız? Genişletmek için tıkla... Ben dikişler döküldükten bir hafta sonra bıraktım. Doktor ne kadar kullanmam gerektiğini söylememişti
kriptok .!.: Arkadaşlar ameliyatımın üzerinden 2 hafta geçti. Doktorum fucidin krem vermişti hala kullanmalımıyım? Siz ne kadar süre kullandınız? Genişletmek için tıkla... Ben dikişler döküldükten bir hafta sonra bıraktım. Doktor ne kadar kullanmam gerektiğini söylememişti
kriptok Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2021 64 11 26 Nisan 2021 Konu Sahibi kriptok #3 Renfri .!.: Ben dikişler döküldükten bir hafta sonra bıraktım. Doktor ne kadar kullanmam gerektiğini söylememişti Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Acaba dikişleriniz ne zaman döküldü?
Renfri .!.: Ben dikişler döküldükten bir hafta sonra bıraktım. Doktor ne kadar kullanmam gerektiğini söylememişti Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Acaba dikişleriniz ne zaman döküldü?
Renfri Bir kaosun içindeyim ve sadece kendimi düşüneceğim Kayıtlı Üye 25 Nisan 2020 958 5.538 26 Nisan 2021 Konu Sahibi kriptok #4 kriptok .!.: Teşekkürler. Acaba dikişleriniz ne zaman döküldü? Genişletmek için tıkla... İnanın tam hatırlamıyorum ameliyatın üstünden 1.5 sene geçti. Ama 2 ya da 3.hafta diye hatırlıyorum
kriptok .!.: Teşekkürler. Acaba dikişleriniz ne zaman döküldü? Genişletmek için tıkla... İnanın tam hatırlamıyorum ameliyatın üstünden 1.5 sene geçti. Ama 2 ya da 3.hafta diye hatırlıyorum