• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikiş izleri için krem

Noraa89

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
2.854
1.309
373
35
Selamlar hanımlar, ameliyatımın bu hafta 1.ayı olacak. Doktor dün dikiş izleri için krem verdi fakat internette krem ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım. Çok sorunlu bir cilt yapım var, yaralarım geç iyileşiyor, cilt hastalığım var vs. Aynı gün ameliyat olduğum doktorun başka bir hastasının dikişleri çoktan iyileşmiş benimki daha yeni yeni kaynıyor.
Dikiş izleri için sizler hangi kremleri kullandınız? Kullanıp memnun kaldığınız kremleri doktora sorup kullanmak istiyorum. Doktorun yazdığı kremle ilgili hiç olumlu yorum okumadım nette boşa kullanmak da istemiyorum.

Contractubex, scarex veya dermatix si dikis izleri icin kullanilan kremler.ben hepsinden de kullandim.

Dikiş izleri derken, şöyle burun içini kastetmiyorsunuz değil mi? Burun ucunu mu kastediyorsun?

Contractubex yazdı bana da doktor ama nette çok iyi geldi diyen çok nadir insan var. Sizin yorumunuz nedir hem bu krem hem de diğerleri ile ilgili.
Ben cok duzenli kullanamadim o yuzden cok dogru bir yorum yapamam ama dermatix si daha iyi gibi.
yine de doktorunuza da danisin kullanmadan once.

Selamlar hanımlar, ameliyatımın bu hafta 1.ayı olacak. Doktor dün dikiş izleri için krem verdi fakat internette krem ile ilgili çok olumlu yorumlar okumadım. Çok sorunlu bir cilt yapım var, yaralarım geç iyileşiyor, cilt hastalığım var vs. Aynı gün ameliyat olduğum doktorun başka bir hastasının dikişleri çoktan iyileşmiş benimki daha yeni yeni kaynıyor.
Dikiş izleri için sizler hangi kremleri kullandınız? Kullanıp memnun kaldığınız kremleri doktora sorup kullanmak istiyorum. Doktorun yazdığı kremle ilgili hiç olumlu yorum okumadım nette boşa kullanmak da istemiyorum.
Genellikle terramycn öneriyorlar da

Bana da dermatix verildi dikişler için. Kullanmaya yeni başlayacağım.

Back
X