Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krem kullanmadınız mı?Yani kreme mi gecsem ne yapsam bilemedim
Cellicaderm hücre yenileyici krem denedin mi canım herkes çok memnunArkadaşlar meme protezin şu an 2. Ayindayim dikiş izlerim için iz bandı kullanıyorum ama rengi hala köyü ne zaman açılacak fikriniz var mı sizde bu durum nasıl ilerledi
Hayır canım denemedim ondan alayım o halde çok teşekkür ederimCellicaderm hücre yenileyici krem denedin mi canım herkes çok memnun
Başka birşey yapmıyor musun pekiContraktubex önerdi bana doktorum. Kullanıyor gibiyim de kullanmıyorum. Pek bir değişiklik de yok![]()
Başka birşey yapmıyor musun peki![]()
Ben de onu kullaniyorum bi ay oldu ipler dustu ben 2 kere suruyorum bu kremi gundeContraktubex önerdi bana doktorum. Kullanıyor gibiyim de kullanmıyorum. Pek bir değişiklik de yok![]()
Bi de fito krem var arada da onu suruyorum netten arastirabilirsiniz mukemmell bi krem.karnimda ufak ufak kirmizi noktalar vardi oylesine surdum onlari da gecirdi ucuz ama cok etkili bi kremBen de onu kullaniyorum bi ay oldu ipler dustu ben 2 kere suruyorum bu kremi gunde
Valla ucuz olduguna çok sevindim denemeye değerBi de fito krem var arada da onu suruyorum netten arastirabilirsiniz mukemmell bi krem.karnimda ufak ufak kirmizi noktalar vardi oylesine surdum onlari da gecirdi ucuz ama cok etkili bi krem
Aynen valla netten arastirdim catlaklara da cok iyi geliyormus surerken bacagima da suruyorumValla ucuz olduguna çok sevindim denemeye değer![]()