teşekkür ederim a.s.
xxxxxxxx gibi ilaçların düzenli ve bıkmadan kullanım sonucunda belirli bi etkisi var fakat fraksiyonel lazer yada dermaroller denemenizi tavsiye ederim..
xxxxxx i bende kullandım.ama çok kaşındırıyor ya.dayanamadım ben.
Ben de burnumda ben vardı aldırdım. Dikişlerim açılmış, tatilde farkettim. O kremden kullanıyorum. Ama çok zor geçecek gibi. Ben o kremin yanında bir de tereyağıyla, balmumu karışımı bir krem yaptım. Hücre yenileyici özelliği var balmumunun. Tereyağıyla eriterek krem halini alıyor. Zeytinyağ ile yapan da var. Sanki cildi daha bir iyi toparlıyor balmumlu karışımı sürünce. Deneyin derim. 6 ay sonra geçerse kesin sonucu yazarım.
arkadslar ben 3 gün önce alnımdan 8 dikiş attırdım. dikişi plastik cerrah atmasına karsın iz kalacagını söyledi. izi geciren krem varmıs bu dogru mu yoksa sadece söylentimi bu konu benim iççin cok önemli lütfen bilgilendirir msiiniz?
bu ilacın addını ben de alabilir miyimbence xxxxxxxx kulanırsan işe yarayabilir
ben yaklasık 3 ay once yuzumdekı benleri aldırdım..plastık cerrahım DERMATİX adlı bir jel verdı..bıtene kadar her gun gunde ıkı kere uyguladım..sımdı yuzumdekı dıkıs ızlerınden eser kalmadı...yanlız bu ılacı sıgorta karsılamıyor..fıyatıda 39.00 tlcık...bı eczaneye danıs umarım faydasını gorursun..gecmıs olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?