dikiş atılan yerler sertlik

cerenaygul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2019
52
13
36
merhaba taşa oturuyor gibiyim hep böyle mi kalacak dikiş atılan yerlerim diğer doğal deri mukozasını kaybetti zamanla geçmeyecek mi üç ay olcak nerdeyse çok rahatsızım otururken ayakta da duramıyorum aşağıya doğru çekiyor

Doktorumla gorustunmu o şekilde rahatsızlık vermemesi lazım.Baska bir durum mu oldu acaba?Doktoruna gozuk mutlaka.

valla benim durumumu yaşayan varsa lütfen bana yardımcı olsun bu deri ne zaman yumuşayıp eski haline dönecek ne yaptınız siz kaçıncı ayda eski haline döndü deri lütfen benimle paylaşın sert bir yere hiç oturamıyorum çok acı çekiyorum

arkadaşlar dikişli yerlerdeki sertliğin gitmesi yumuşaması normal oturup yürümem için ne sürdünüz krem kullanan varsa bana yazsın lütfen yada kaçıncı aydan sonra derim yumuşayacak

Ben ameliyatın beşinci günündeyim dikiş yerimde sertlik var ve küçük top gibi sertlik var üstte bi tane bu sertlikler normal mi sizde geçti mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…