• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri dikime vermek üzere olduğum gelinliğim ve abiyem!!!

güle güle giy canım ama keşke diktirtmeseydinde hazır alsaydın bende diktirttim ve o kadar pişman oldum ki karşına ummadığın kadar kötü çıkartabiliyorlar gelinliği
hazır bulamadım öle gönlüme göre dikime verdik bakalım nasip böleymiş inşallah güzel dikerler çok araştırdım ama bilmiyorum zaten pinpirikliyim korkuyorum kötü olursa diye..kendilerine çok güveniolar istediğim gibi olmazsa beğendiğim gelinliği alıcaklar bana guyaa hayırlısı önümüzdeki ay teslim edicekler
güzelmiş cnm allah gönlune gore wersın tatlım
aminn çok teşekkür ederim canımm

Son düzenleme:
canım canım canım.. burdada buldum seni :) gelinliğini diktirmiştir herhalde bi bakim forumlara derken buldum seni :)

Gelinliğini çok beğendim. inşallah sorunsuz bi dikim olur, mutluluğun daim olsunnn :69:

canım canım canım.. burdada buldum seni :) gelinliğini diktirmiştir herhalde bi bakim forumlara derken buldum seni :)

Gelinliğini çok beğendim. inşallah sorunsuz bi dikim olur, mutluluğun daim olsunnn :69:
ayy karamelimmm çookk teşekkür ederimm :71: verdik bakalım dikime inşallah güzel dikerler amiin canım saoll hepimizn mutluluğu daim olsun inşallah.. :97:
mutluluklar canım ,çok hoşmuş, bende gelinliğime karar vermek üzereyim, inşallah hepimizinki güsel olur :)
teşekkür ederim canım inşallah gönlümüze göre olur herşeyy :16:

Çok beğendim ikisini de güle güle giy inşallah içine siner :70:

inşallah canım tam istediğim gibi olurda inşallah güzel güzel giyerim bendee güzel olursa artık hiç çıkarmam :37:

beğendiğiniz nişanlık modelinin aynısı işlemeleri çok daha şık duruyor bakırköydeki yer altı pasajında vardı 700 milyon dediği için denemedim ama istersen sen hazırını alabilirsin

beğendiğiniz nişanlık modelinin aynısı işlemeleri çok daha şık duruyor bakırköydeki yer altı pasajında vardı 700 milyon dediği için denemedim ama istersen sen hazırını alabilirsin

aa hazırı varmı ne güzel ama ben ankaradayım malesef :50:

Back