Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleridikime vermek üzere olduğum gelinliğim ve abiyem!!!
güle güle giy canım ama keşke diktirtmeseydinde hazır alsaydın bende diktirttim ve o kadar pişman oldum ki karşına ummadığın kadar kötü çıkartabiliyorlar gelinliği
hazır bulamadım öle gönlüme göre dikime verdik bakalım nasip böleymiş inşallah güzel dikerler çok araştırdım ama bilmiyorum zaten pinpirikliyim korkuyorum kötü olursa diye..kendilerine çok güveniolar istediğim gibi olmazsa beğendiğim gelinliği alıcaklar bana guyaa hayırlısı önümüzdeki ay teslim edicekler
beğendiğiniz nişanlık modelinin aynısı işlemeleri çok daha şık duruyor bakırköydeki yer altı pasajında vardı 700 milyon dediği için denemedim ama istersen sen hazırını alabilirsin
beğendiğiniz nişanlık modelinin aynısı işlemeleri çok daha şık duruyor bakırköydeki yer altı pasajında vardı 700 milyon dediği için denemedim ama istersen sen hazırını alabilirsin