- 21 Nisan 2017
- 879
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
Arkadaşlar genellikle dikey süpürgesi olanlar onu daha fazla kullanıyor ya, sizce sadece dikey süpürge almak bir eve yeterli olur mu? Normal süpürge şartmı?
Şart diyenler de ( ıslak kuru veya toz torbalı) bir öneride bulunabilir mi acaba. Şimdiden teşekkür ederim
Bilgi için teşekkür ederimmm.Normal supurge sart ve toz torbali.
Ama dikey supurgede gundelik kullanim icin sart.
Yani ikisinden de edinin.
Butcem yok diyorsaniz toz torbali pratik bir klasik supurge edinin.
Bilgi için teşekkür ederimmBende evcil hayvan olduğu için dyson dikey süpürge mecburen kullanıyorum, tüy konusunda en iyisi o çünkü. Ama dikey süpürge kapsamlı temizlik için yeterli değil. Toz torbasız, hazneli philips süpürgem de var ve bence evcil hayvan yoksa yeterli olur.
Dikey supurge aldiktan sonra normal supurgenin yuzune bakmadim benArkadaşlar genellikle dikey süpürgesi olanlar onu daha fazla kullanıyor ya, sizce sadece dikey süpürge almak bir eve yeterli olur mu? Normal süpürge şartmı?
Şart diyenler de ( ıslak kuru veya toz torbalı) bir öneride bulunabilir mi acaba. Şimdiden teşekkür ederim
Isinmiyo bizim ki. Markadan kaynaklaniyo olabilir mi?Ben dikey süpürge kullanıyorum, diğeri bende bel ağrısı yapıyor. Aslında teorik olarak 1 eve yetmez deniyor ama ben kullanıyorum, daha sık boşaltıyorum ve arada dinlendiriyorum (çünkü ısınıyor); o dinlenirken süpürdüğüm yerleri siliyorum. Hiçbir şikayetim yok.
olabilir. Eski evimde böyle sorun olmuyordu ama şimdi taşındığım ev 4 odalı, yani geniş dolayısıyla ısınıyor. Oda oda temizliyorum ben de zaten.Isinmiyo bizim ki. Markadan kaynaklaniyo olabilir mi?
Bizim evde 4 oda. Phillips benim sypurgem. Ama ev tek kat degil. Basladim mi 3 kati supurup gecemiyorum ben zaten. Supurge arada kapaniyoolabilir. Eski evimde böyle sorun olmuyordu ama şimdi taşındığım ev 4 odalı, yani geniş dolayısıyla ısınıyor. Oda oda temizliyorum ben de zaten.
Ya benim de 3 kedim var siz hangi dikey süpürgeyi kullanıyorsunuz? Benim Philips vardı ama yetmiyor 3 kedili eveDikey kullaniyorum kedim var. Fazlasiyla yetiyor.
Philips benim de ama benim kedim siyam. Bi de roborock robotum var. Arada o da calisiyor ama philips fazlasiyla yetiyor banaYa benim de 3 kedim var siz hangi dikey süpürgeyi kullanıyorsunuz? Benim Philips vardı ama yetmiyor 3 kedili eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?