Dikey Gei Snav

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün başvuru yaptım bende,dikey geçişle ilgili bilgimde yok,tecrübemde,

zormudur,yerleşme oranı nedir,bilmiyorum,bu konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Yerleşme oranı alana göre değişiyor sanırım.Benim alanım İlahiyat kontenjan 500 diye duydum.Ben 2000-2006 ya kadar olan soruların dökümanını yükledim pc'e.İsterseniz paylaşabilirim. a.s.

Yerleşme oranı alana göre değişiyor sanırım.Benim alanım İlahiyat kontenjan 500 diye duydum.Ben 2000-2006 ya kadar olan soruların dökümanını yükledim pc'e.İsterseniz paylaşabilirim. a.s.

canım harika olur,benim bölüm halkla ilişkiler,ve hiçbir kaynağımda yok.
özelden haberleşebiliriz...a.s.

bende dgsye gireceğim geçen sene girdim özel kazandım, bu sene şansımı devlet üni için deneyeceğim

bnde bu yıl bu sınava gircm...yalnız sınava girip kazandktan sonra intibak dönemi oluyormuş 1 sene bununla birlikte kaç yıl okunuyor..yani bazı yerlerde öğrendğm kadaryla öss ye girmş gibi 1.sınıftn başlatlyrmş..böyle bişey varmı gerçekten bilgisi olanlar cvp yazarsa çook sevinirim..

canım intibakta önlisansta almadığın dersleri alıyorsun, intibakla birlikte 3 sene okuyorsun

hadi bakalım kızlar bende bu yıl giricem inşallah ilk girişimde tuttururum bir yer dualarınızı eksik etmeyin

hadi bakalım kızlar bende bu yıl giricem inşallah ilk girişimde tuttururum bir yer dualarınızı eksik etmeyin

inşallah tatlım yaa...hepimiz istedgmz yerlere yerleşrz..

bende bu sene giricam..ama cok kararsızım..acaba össyede mi girsem diyorum..dgs benm için zor çünkü benm bölümüm sadece bitane devlet ünv geçiş yapabiliyor..dierleri hep özle bende özlele gecmek istemiolrum..zaten özeldeyim..:gitme:

Bencede bu konuyla ilgili niye başık yok kuzum gerçi pek girecek olan yok galiba sitede 2010 dgs hazırlanmaya hazırlanan bri olarak destekçi arıyoru naniknanik

Bencede bu konuyla ilgili niye başık yok kuzum gerçi pek girecek olan yok galiba sitede 2010 dgs hazırlanmaya hazırlanan bri olarak destekçi arıyoru naniknanik

ben ben ben ben :lepi:

merhaba,
ben dikey geçişle gazi üniversitesine geçmiştim.sıkı nhazırlanırsan olmayacak diye birşey yok.bol şanslar sana....

ahhh bide çalışabilsek saldıkk gittii yaaa akannehir

bende gıda mühendisliği istiyorum. hayırlısı olsun bakalım..

bu yıl dgs ye gireceğim başvurumu falan yaptım sınav bu hafta sonu ve benim sınav giriş belgem gelmedi hala sınav yerimi bile bilmeden nasıl gireceğim,postadan mı kaynaklanıyor acaba?ne yapacağım ben?

bu yıl dgs ye gireceğim başvurumu falan yaptım sınav bu hafta sonu ve benim sınav giriş belgem gelmedi hala sınav yerimi bile bilmeden nasıl gireceğim,postadan mı kaynaklanıyor acaba?ne yapacağım ben?

ösym şubesine sor bence. benimki bikaç hafta önce geldi. belkide çocuklar falan alıp yırtmıştır. bizim mahalledekiler yapar da..

sınav belgemi gidip ösym merkezinden yeniden çıkarttırdım
dün de sınava girdim zordu sorular eee ben mezun olalı 17 yıl olmuş

dgs girip uzaktan eğitim istiyorum çünkü çalışan bir kızım bilgisi olan varmı bu konuda ne yapmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…