banada yardım edin yav
bnde elektrikli dikey süpürge istiyorum fakirinki gibi
küçük olabilende bi model arnica merlin denilmiş ama başka ne var acaba?
bekoda var başka başka

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada yardım edin yav
bnde elektrikli dikey süpürge istiyorum fakirinki gibi
küçük olabilende bi model arnica merlin denilmiş ama başka ne var acaba?
dikey süpürgelerin şarjlısı değilde elektrikli olanı hangileri acaba
sarjlı çabuk bozuluyo ya
yada bize denk geldi heralde
canım benim paylaştığım iki modelde elektrikli
evet şarjlıların performansı çabuk düşüyor pili uzun süre şarja da takmayacaksın uzun süre şarjsız da bırakmayacaksın ama bu pek mümkün olmuyor o nedenle çabuk kötü oluyor
teşekkürler ederim...
peki arnica nasıl bunlar arasında fikrin var mı acaba?
arnica merlin var yengemde sarzlı el supurgesi de olabiliyo suan icin cok memnun... arnica bora almıstı surekli acması zahmetli oluyo diyodu.. merlini de kırıntı cekerim diye aldı ama simdi elim ayagım oldu borayı haftada bi kez acmam yetiyo diyor ben de merlin dusunuyorum mor rengini bulabilirsem![]()
Bu markayı çok tavsiye ediyorlar bende almayı düşünüyorum...
Eger normal supurgene ek aliyosan ben fantom oneririm canim hem ucuz hem cekisi iyi bizde k.v. Eltilerimde var hep cok memnunlar bende alicam ins.
fakirden bende aldım şarjlı süpürge sırf renginin albenisi yüzünden
pişman olmazsın canım çünkü kaç senelik evliler bile ayrı yeten dikey süpürge alıyor çok pratik diye merak etme![]()
bu arada ben dikey kullanmadım ama normal şarjlılardan kullandım. emiş gücü ve vatı çok önemli. ben memnun kaldım: Fakir RCT 144 Turbo arjl El Sprgesi - Netsiparis.com