• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dik süpürge önerisi

dikey süpürgelerin şarjlısı değilde elektrikli olanı hangileri acaba
sarjlı çabuk bozuluyo ya:(
yada bize denk geldi heralde

canım benim paylaştığım iki modelde elektrikli

evet şarjlıların performansı çabuk düşüyor pili uzun süre şarja da takmayacaksın uzun süre şarjsız da bırakmayacaksın ama bu pek mümkün olmuyor o nedenle çabuk kötü oluyor

canım benim paylaştığım iki modelde elektrikli

evet şarjlıların performansı çabuk düşüyor pili uzun süre şarja da takmayacaksın uzun süre şarjsız da bırakmayacaksın ama bu pek mümkün olmuyor o nedenle çabuk kötü oluyor

teşekkürler ederim...
peki arnica nasıl bunlar arasında fikrin var mı acaba?

arnica merlin var yengemde sarzlı el supurgesi de olabiliyo suan icin cok memnun... arnica bora almıstı surekli acması zahmetli oluyo diyodu.. merlini de kırıntı cekerim diye aldı ama simdi elim ayagım oldu borayı haftada bi kez acmam yetiyo diyor ben de merlin dusunuyorum mor rengini bulabilirsem :31:

Bu markayı çok tavsiye ediyorlar bende almayı düşünüyorum...

Eger normal supurgene ek aliyosan ben fantom oneririm canim hem ucuz hem cekisi iyi bizde k.v. Eltilerimde var hep cok memnunlar bende alicam ins.

Eger normal supurgene ek aliyosan ben fantom oneririm canim hem ucuz hem cekisi iyi bizde k.v. Eltilerimde var hep cok memnunlar bende alicam ins.

bizim ofistede fantom dik süpürge var güzel çekiyo ama bundan daha güzel çeken bir makina arıyorum normal almayı düşünmüyorum çünkü :23:

fakirden bende aldım şarjlı süpürge sırf renginin albenisi yüzünden :1:

pişman olmazsın canım çünkü kaç senelik evliler bile ayrı yeten dikey süpürge alıyor çok pratik diye merak etme :34:

canım fakirin hangi modelini öneriyorsun

Arkadaslar bendede ıhlasın agua sı var ve her zaman cıkarılama bılirim çunku temızlıkten sonra aletıde temızlemek gerekıyor .her zaman kullanabılecegım cekısı ıyı olan bı urun ıstıyorum kullanan varsa tavsıyelerınızı beklyıroum .

Bırde electrolux ve rowentanın dıkeylerını kullanan memnun olan var mı ?

bende bi dikey sarjlı bide normal süpürge almak istiyorum.dikey süpürge mutfakta çok iyi oluyoo arnica denmiş başka önerisi olan.. normal elektrikli süpürge de önerisi olan kızlarrr .

fakir darky çok güçlü çekiş gücü sesi biraz fazla dar köşelere girmiyor ucunu çıkartınca uzun bir aparatı yok ama günlük temizlik için süper çekiş gücü

teşekkür ettim kızlar piyasa araştırması yapayım.....

normal elektirik süpürgesi gibi dikey olsun istiyorsan bütçende varsa dysondan şaşma ama 1.500 tl fln fakat muhteşem temizliyor diyebilirim dönerli baslıgı falan var her supürdüğünde dıplerden cıkarıyor tozları pisliği resmen halı yıkanmıs gıbı oluyor bu ayrılmıyor elektirikli şarjlıda değil
elektrolux un var eltimde hediye geldi bence çok hoş hem ayrılıyor küçük el süpürgesi oluyor hemde şarjlı 3 fonksiyonu var hem şarjlı olarak kullanabılıyorsunuz hem dıkey hemde el supurgesı gıbı cıkarıp masa sandalye ne varsa supurebılyorsunuz benımde tercıhım bundan yana aslında
rowentanın son modellerini öneriyorlar onlar nasıldır bılmıyorum ama baya ındırıme gırıyor hepsıburada.com evimis.com da fln

Son düzenleme:
Back
X