- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
kızlar ben bır de bsy sorcam konuyla bıraz alakasız ama bu suya hapseden elektırık supurgelerı var ya onlardan aldık dıyelım koltuga yere su meyve suyu fln dokuldu suya hağsettıgı ıcın elektırık supurgesıyle o suyu ceksek hortumu motoru falan yanar mı normal elektırık supurgesıyle su cekınce yanıyor ama suya hapsedenler nasıl
ben koltuga halıya falan bsy dokuldugunde de cekebılıcek supurgelerden arıyorum onlar nasıl oluyor bılenınız var mı
halı yıkama makınesıde dusunuyorum ben dusunen var mı
ayrıca buharlı temızlıyıcılerden alıp hıc elektırık supurgesıne ıhtıyac duymayanlar falan varmıs
bu buharlı temızleyıcı sadece buhar verıp sılıyor benım bıldıgım supurmuyor kı ondan alanlar supurge almıyormus duyanınız bılenınız var mı
ben koltuga halıya falan bsy dokuldugunde de cekebılıcek supurgelerden arıyorum onlar nasıl oluyor bılenınız var mı
halı yıkama makınesıde dusunuyorum ben dusunen var mı
ayrıca buharlı temızlıyıcılerden alıp hıc elektırık supurgesıne ıhtıyac duymayanlar falan varmıs
bu buharlı temızleyıcı sadece buhar verıp sılıyor benım bıldıgım supurmuyor kı ondan alanlar supurge almıyormus duyanınız bılenınız var mı
Son düzenleme: