• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dik süpürge önerisi

seh123

askkokancicekler.blogspot
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2012
2.091
29
88
İstanbul
arkadaşlar ben normal süpürge almayı düşünmüyorum dik süpürge alıcam elektrikli çeyize ama böyle gerçekten güzel çeken bir cihaz arıyorum....
bana yardımcı olmanızı bekliyorum önericeğiniz süpürgenin resmini de koyarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler herkese :)

canım ben bekonun dikey modelini aldım yakından da gördüm emiş gücü falan süperdi hatta arkadaşım kullanıyor sıklıkla büyük süpürge açmama bile gerek kalmıyor dedi

geçenlerde topikte bi arkadaş fakir darky almıştı o ekstradan birde küçük süpürgeye dönüşüyordu ikisininde resimlerini ekliyorum umarım yardımcı olur

18845_25277_BKS-1292_large.jpg
96595254.fakir-darky-1600w.jpg

ben fakir diyorum cnım ablam kullanıyor çok ta memnun açıkçasııı

ben normal süpürge aldım bekodan bakalım nasıl çıkcak

Son düzenleme:
canım ben bekonun dikey modelini aldım yakından da gördüm emiş gücü falan süperdi hatta arkadaşım kullanıyor sıklıkla büyük süpürge açmama bile gerek kalmıyor dedi

geçenlerde topikte bi arkadaş fakir darky almıştı o ekstradan birde küçük süpürgeye dönüşüyordu ikisininde resimlerini ekliyorum umarım yardımcı olur

18845_25277_BKS-1292_large.jpg
96595254.fakir-darky-1600w.jpg

çok teşekkür ederim öncelikle işte bende normal süpürge yerine almak istiyorum bu beko ne kadar ki :17:

değer ya süpürge veli nimet :1:
fakirden alıcağım şarjlı süpürgede zaten 160 eder sana 320 :1:
yeterki pişman olmim aldığıma

fakirden bende aldım şarjlı süpürge sırf renginin albenisi yüzünden :1:

pişman olmazsın canım çünkü kaç senelik evliler bile ayrı yeten dikey süpürge alıyor çok pratik diye merak etme :34:

ben baya araştırıp almıştım. elektrolux. en rahatı çünkü süper manevra yapabiliyor. hiçbiri onun gibi hareket etmiyo. ama normal elektrik süpürgesi kadar güçlü çekmiyor. sadece bu yetmez yani.

pişman olmazsın canım çünkü kaç senelik evliler bile ayrı yeten dikey süpürge alıyor çok pratik diye merak etme :34:[/QUO
teşekkürler canım ocaktan itibaren tekrar almaya başlıyorum bu ay sessiz olmam gerekiyo ama bekoya ve fakire bakıcam mutlaka :)
o kadar çok model var ki hepsini gez gez nereye kadar sıkılırım en güzeli burda araştırıp o şekilde almak :1:

ben baya araştırıp almıştım. elektrolux. en rahatı çünkü süper manevra yapabiliyor. hiçbiri onun gibi hareket etmiyo. ama normal elektrik süpürgesi kadar güçlü çekmiyor. sadece bu yetmez yani.

ama sevmiyorum normal büyük süpürgeyi :17:

arnica merlin var yengemde sarzlı el supurgesi de olabiliyo suan icin cok memnun... arnica bora almıstı surekli acması zahmetli oluyo diyodu.. merlini de kırıntı cekerim diye aldı ama simdi elim ayagım oldu borayı haftada bi kez acmam yetiyo diyor ben de merlin dusunuyorum mor rengini bulabilirsem :31:

arnica merlin var yengemde sarzlı el supurgesi de olabiliyo suan icin cok memnun... arnica bora almıstı surekli acması zahmetli oluyo diyodu.. merlini de kırıntı cekerim diye aldı ama simdi elim ayagım oldu borayı haftada bi kez acmam yetiyo diyor ben de merlin dusunuyorum mor rengini bulabilirsem :31:

şarjlıyı kafama oturttum fakirin var onu alıcam kesinlikle ama elektrikli günlük kullanım için istiyorum yani çalışıcağım için evimin çok fazla kirleniceğini sanmıyorum... :1:
bizim evde yiosa açma bigün süpürgeyi nolur bilmem kalabalık olduğumuz için :37: :1:

pişman olmazsın canım çünkü kaç senelik evliler bile ayrı yeten dikey süpürge alıyor çok pratik diye merak etme :34:[/QUO
teşekkürler canım ocaktan itibaren tekrar almaya başlıyorum bu ay sessiz olmam gerekiyo ama bekoya ve fakire bakıcam mutlaka :)
o kadar çok model var ki hepsini gez gez nereye kadar sıkılırım en güzeli burda araştırıp o şekilde almak :1:

haklısın canım en iyisi en rahatı buradan araştırmak :1:

bende çok araştırdım gittim yerinde de baktım arkadaşımda da inceledim en son bunda karar kıldım inş sende gönlüne göre bulursun canım :34:

haklısın canım en iyisi en rahatı buradan araştırmak :1:

bende çok araştırdım gittim yerinde de baktım arkadaşımda da inceledim en son bunda karar kıldım inş sende gönlüne göre bulursun canım :34:

inş. eleme yapmaya devam edicem bende soruyorum bikaç yere buradan da fikir alıyorum önümüzdeki aya bakarım artık teşekkür tekrar :1: :26:

dikey süpürgelerin şarjlısı değilde elektrikli olanı hangileri acaba
sarjlı çabuk bozuluyo ya:(
yada bize denk geldi heralde

dikey süpürgelerin şarjlısı değilde elektrikli olanı hangileri acaba
sarjlı çabuk bozuluyo ya:(
yada bize denk geldi heralde

bizimde şarjlı var anneme hediye almıştım çok iyi çekmiyo ama bozulmadı :1:
biçok markada var ama en iyi çekeni bende burda öğreniyorum işte :60:

bizimde şarjlı var anneme hediye almıştım çok iyi çekmiyo ama bozulmadı :1:
biçok markada var ama en iyi çekeni bende burda öğreniyorum işte :60:

banada yardım edin yav
bnde elektrikli dikey süpürge istiyorum fakirinki gibi
küçük olabilende bi model arnica merlin denilmiş ama başka ne var acaba?

Back
X