• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dik kullanımlı süpürge tavsiyeleriniz nelerdir?

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
merhaba çocuklu evlerde malum ekmek kırıntısı ,bisküvi vs.eksik olmuyor bunun içinde sürekli

süpürgeyi açmak yorucu oluyor.bunun içinde hafif kullanışlı dik kullanımlı bir süpürge almak istiyorum.

kullanan arkadaşlar varmı aranızda?tavsiyeleriniz neler?

şarjlı olmasın, watı yüksek olsun birde elinin altında ona bir yer ayırırsan kullanışlı oluyor canım

canım bizde var dedğin gb ben kullanıyorum şarjlı falan değil normal kablolu ama fantom bnimki ne alırsan al fantom alma okadar mı dandik olur süpürürken kaç kere kırıldı sayısını unuttuk teknik servisteki ekipte baktık biz çok geliyoruz 5 tl parçasını önce 7.5 snra 10 yaptı bide bu olmazsa süpürmez die triplerde en son bantladık öyle kullanıyruz yengemde var arzum canavar gb arzumu tavsiye edebilirm

Ben neredeyse 8 yıldır beko kullanıyorum. Büyük süpürgemin yerini asla tutmaz ama günlük döküntüler için çok iyi. Hiç kırılma yada bozulma olmadı sadece çizildi. Ama performansı gayet iyi.

Son düzenleme:
Bende almak istiyorum kullananların yorumlarını bekliyorum.Arçelik süpürmen nasıldır?

Sinbo kullanıyorum ,gayet memnunum anneme ve kayınvalideme anneler günü hediyesi olarak alıcam. Tavsiye ederim . Biraz gürültülü çalışıyor , çekişi iyi mutfak masa altı için ideal.

bende elektrolüx ün mor renklisi var. çok memnunum arkadaşım.kesinlikle tavsiye ederim.emiş gücü harika

canım eger normal temizlik için kullandıgın süpürgen varsa sadece kırıntı vs her gun acmak için istiyorsan benımde 2.5 yasında bir oğlum var ve hergun evi süpürmek zorunda kalıyorum sana fakir duplex plus cylonic sarjlı supurgesini tavsiye ederimm dik konumda normal sarj yerinden cıkırıp supuruyorsun egılme derdide yok ayrıca gunluk işler için koca süpürgeyi acmamıs olursun ama ben elektrik süpürgesi almak istiyorum dersen benımki rowenta aquatech su filtreli süpürge ama bu tarz supurgeler hergun kullanak için cok sıkıntılı oluyor suyunu koy calıstır işin bitince suyunu dok yıka haznesini kurula kaldır en iyisi gunluk kullanım için sarjlı süpürge

Bendeki bluehouse çok memnunum. Kayınvalidemde de var o da çok memnun.Çok pratik ve çok kullanışlı tavsiye ederim.:21:

Gerci konu sahibi herhalde çoktaaannn almıştır:)) (tarihi yanlış görmüşüm) Başka arkadaşlar faydalanır belki:52::52::52:

geçen hafta aldım 89 tl felix marka müthiş çeki,yor annem hergün onu kullanıyor büyük süpürgeyi açmıyo bile o kadar beğendi yani:DDD:52:

Back