- 30 Ağustos 2007
- 148
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya anlamadığım konu k.ü.ç dolgunlaştırıyomu dikleştiriyomu ne yapıyoya.. walla billa anlamadım.. eğer dolgunlaştırıyosa tüm vücuda dolgunluk katmazmı yani hafif tombullaşıcaz eger öyleyse.. eger diklestiriyosa yani sıkılaştırıyo demektir basenlerimizide toplar sıkılastırır o zaman.. küç olayını hala kafamda bitiremedim çözemedim..
bana niye kimse cvp vermedi yahu masajı diyorum kaç dk yapıyosunuz mesela
canim gogus diklestirmek icin masaj yapacaksan o zaman sag elini sol gogsunun altindan koyarak koltukaltina dogru getirerek yuvarlak masaj yapiyorsun gogsune. eger buyutmek icin yapacak olursan o zaman gogsunu ust kismindan koltuk altina taraf baslayarak yuvarlak masaj yapiyorsun. sanirim yeterince anlatamadim, karisik yazdim cunki. anlamadigin bisey olursa tekrar sorarsin canim
Anladım canım anladım dikleştirmek için sağ el sol göğüs altından yukarı doğru büyütmek için tam tersi galiba bir de ne kadar süre yapmak lazım yani şu an ortada birşey yokda yine iyi bakmak lazım onlara ileride olabilecek sarkmalara karşı korumak önlemini almak lazım dimitatlicadiarzu teşekkür ederim ilgilendiğin için canım
canim 3-5 dk masaj yapman yeterli oluyor, baktin gogus tum kremi emdi artik masaj yapma, yani goguslerin kremi eminceye kadar yap masaji, fazla ellemekte iyi bisey degil.