Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana göre dert. Dert olması için illa kaynanam ile kavgamı mı yazmam gerekiyor. Siz mi karar veriyorsunuz hangi konu nerenin konusu diye.Kaç tane zayıflama takımı var gidip onlara sorabilirdiniz. Bdvlik dert değil.![]()
Yoo site kurallarını okuduğum için size aktarıyorum.Bana göre dert. Dert olması için illa kaynanam ile kavgamı mı yazmam gerekiyor. Siz mi karar veriyorsunuz hangi konu nerenin konusu diye.
Bana göre dert. Dert olması için illa kaynanam ile kavgamı mı yazmam gerekiyor. Siz mi karar veriyorsunuz hangi konu nerenin konusu diye.
5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.Bana göre dert. Dert olması için illa kaynanam ile kavgamı mı yazmam gerekiyor. Siz mi karar veriyorsunuz hangi konu nerenin konusu diye.
Bu ne amme hizmetidir ya Rab5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Xiaomi mifit 2 akıllı tartısı. Analiz yapıyor hassas ölçüyor. Ben çok memnunum.Hanımlar ciddi bir diyet sürecine girdim ve iyi bir dijital baskül almak istiyorum. Önerebileceğiniz memnun kaldığınız dijital baskül markası önerebilir misiniz.
Valla 10 yil once sinbo cam baskul aldım hala canavar gibi 2 hamilelik sayısız diyet geçirdik birlikteHanımlar ciddi bir diyet sürecine girdim ve iyi bir dijital baskül almak istiyorum. Önerebileceğiniz memnun kaldığınız dijital baskül markası önerebilir misiniz.
2018'de dijital baskül konunuzu bdvye açtınız, kategori dışı konu uyarısı alarak banlanmıştınız ve konunuz taşınmıştı.Bana göre dert. Dert olması için illa kaynanam ile kavgamı mı yazmam gerekiyor. Siz mi karar veriyorsunuz hangi konu nerenin konusu diye.