Dijital baskül önerisi lütfen

minnos81

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
284
342
303
Sakarya
Hanımlar ciddi bir diyet sürecine girdim ve iyi bir dijital baskül almak istiyorum. Önerebileceğiniz memnun kaldığınız dijital baskül markası önerebilir misiniz.

Kaç tane zayıflama takımı var gidip onlara sorabilirdiniz. Bdvlik dert değil. 🤷🏻‍♀️

Bana göre dert. Dert olması için illa kaynanam ile kavgamı mı yazmam gerekiyor. Siz mi karar veriyorsunuz hangi konu nerenin konusu diye.
5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.

5- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz fakat "saçımı ne renk boyamalıyım, karamel mi fındık kabuğu mu? , arkadaşımın kuzeninin amcasının kızının görümcesinin düğününde abiye giyeceğim sizce hangisi, orta sehpa mı konsol mu acaba hangisini alayım karar veremedim, koltuk altı kıllarım, kaşımı nerede aldırayım, gebe miyim test yaptım baksanıza, Küçükbakkalköy'de kuaför önerisi vs vs" bölümle alakası olmayan konular açılması yasaktır. Açan üye bilmeden bir sefer açmışsa taşınır ama her aklına geleni bu bölüme açmayı adet haline getirmişse bölümle ilgisiz konusu taşınır ve üye konu dışı uyarısı alır.
Bu ne amme hizmetidir ya Rab 🤣

Akıllı band ile beraber aynı marka tartı alırsanız çok faydalı olur.

Hanımlar ciddi bir diyet sürecine girdim ve iyi bir dijital baskül almak istiyorum. Önerebileceğiniz memnun kaldığınız dijital baskül markası önerebilir misiniz.
Xiaomi mifit 2 akıllı tartısı. Analiz yapıyor hassas ölçüyor. Ben çok memnunum.

Ben açıkçası bime gitmiştim alışveriş yaparken baktım garibim bi o kalmis aldım bozuktu benim tarti woit marka telefonda programi yükledim çok memnunum tartiliyorum tanita gibi bildirimi geliyor telime

Valla 10 yil once sinbo cam baskul aldım hala canavar gibi 2 hamilelik sayısız diyet geçirdik birlikte 😁 beklenti sadece kilo takibiyse bütçenizi kasmaya değmeyen bir alet

Bana göre dert. Dert olması için illa kaynanam ile kavgamı mı yazmam gerekiyor. Siz mi karar veriyorsunuz hangi konu nerenin konusu diye.
2018'de dijital baskül konunuzu bdvye açtınız, kategori dışı konu uyarısı alarak banlanmıştınız ve konunuz taşınmıştı.

Yine aynı konuyu bdvye açtınız, ki size göre derttir haklısınız ama sitede her derdin bir bölümü var ve baskül bdvlik bir konu değil.
Hepimiz kurallara uymakla yükümlüyüz, lütfen kurallara uyalım.

Back
X