M medusa47 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2014 2 4 86 İstanbul 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi medusa47 #1 Arkadaslar önerebileceğiniz hızlı ve etkili bir diyet , çay yani kilo verdiren şeyler varsa biraz tavsiye verin
Arkadaslar önerebileceğiniz hızlı ve etkili bir diyet , çay yani kilo verdiren şeyler varsa biraz tavsiye verin
morkelebek34 Mor Kelebekli Papatya Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2014 123 46 98 İstanbul 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi medusa47 #2 ben de aynı arayış içerisindeyim bekliyorum.
B busraa77 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2014 23 0 1 Yalova 10 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi medusa47 #3 medusa47 .!.: Arkadaslar önerebileceğiniz hızlı ve etkili bir diyet , çay yani kilo verdiren şeyler varsa biraz tavsiye verin Genişletmek için tıkla... tatlım ben yeşil kahve kullanıyorum ve hafif diyet yapıyorum 1 saatte bisiklet sürüyorum bi buçuk ay gibi bi sürede 5 kilo verdim yeşil kahveyi denemenizi tavsiye ederim
medusa47 .!.: Arkadaslar önerebileceğiniz hızlı ve etkili bir diyet , çay yani kilo verdiren şeyler varsa biraz tavsiye verin Genişletmek için tıkla... tatlım ben yeşil kahve kullanıyorum ve hafif diyet yapıyorum 1 saatte bisiklet sürüyorum bi buçuk ay gibi bi sürede 5 kilo verdim yeşil kahveyi denemenizi tavsiye ederim