cemaat bu konuda haklı ema ne zamandan beri insanların ne izleyeceğine digitürk tivibu karar ver.yor bu ne saçmalık insanlar üye oluyor para veriyor ama bu platformlar yayın durduruyor buna kimsenin hakkı yok.Digiturk kullaniyrm simdinhaberi okuyunca baktim kanallara yoklar.Zaten net tarafli ve izlemedigim kanallardi da yumurcagi cozemedim bi....
Gülen cemaati cek elletirini artik insanlarimdan.Karistirmayin Turk halkini
boşver alışkınız biz,sayelerinde her şey olduk.başımızdaki örtü,hatta ibadetlerimiz bile sorgulanıyor birileri tarafındanEyvah şimdi cemaatçi derler tepki verenlere...
boşver alışkınız biz,sayelerinde her şey olduk.başımızdaki örtü,hatta ibadetlerimiz bile sorgulanıyor birileri tarafından
bir kendileri müslüman bir kendileri en en en... neyse boşver.artık fetva vermelere de başladılar.Allah büyüktür.Sorma abla yaw. Kendileri düzgün müslüman bir, akp ye oy vermeyince hakkiyla yapmamis oluyorsun iste. Boşuna demiyorum kibirden önlerini görmüyorlar. Halbu ki kalbinde zerre kibir olan cennete giremez diye öğrendik biz. Rahibeler de yahudi kadınlar da başörtüsü takiyor diye cirkin imalarda bulunmussun iste. Ama tepki verince ben öyle mi dedim diye kıvır. Gecen de benzer bir durum yine yaşandı. Ama o kişi yaptığını kabul ettigi halde aksini savundular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?