• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Digitürk'ün sansür kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
  1. http://www.bugun.com.tr/gundem/digiturkun-sansur-karari-sosyal-medyayi-1866294.html
Digitürk'ün sansür kararı sosyal medyayı ayağa kaldırdı
08.10.2015 08:57

Digitürk'ten özgür medyaya sansür kararı sonrası sosyal medya ayağa kalktı.Birçok kişi sansüre Twitter'da #SansürcüDİGİTÜRK hashtagı adı altında sert tepki gösterdi
FLASHABER_720_400.gif

Digitürk'ün Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, Samanyolu Haber, Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV'ye yönelik sansürü sosyal medyada tepki yağdı. Hukuksuz karar sonrası Digiturk aboneleri, gazeteciler ve birçok ünlü isim Twitter da tepkilerini dile getirirken sözleşmesi olanlar aboneliklerini sonlandıracaklarını açıkladı.

İşte özgür medyaya gerekçesiz sansüre gelen tepkiler;

Untitled-1.jpg

Untitled-5.jpg

Untitled-6.jpg

TEPK%C4%B0.jpg

83373842.jpg

43058298.jpg

Untitled-3.jpg

Siyasetçilerden Digitürk'ün özgür medyaya sansürüne tepki

Digiturk kullaniyrm simdinhaberi okuyunca baktim kanallara yoklar.Zaten net tarafli ve izlemedigim kanallardi da yumurcagi cozemedim bi....
Gülen cemaati cek elletirini artik insanlarimdan.Karistirmayin Turk halkini

kanaltürk ve bugünü izliyordum,üyeliğimi iptal edeceğim.

Ya ben s haberi ve bugün tv' yi izliyorum gündüz haber için akşam da canlı yayın konukları için, digitürk yok kablo tv kullanıyoruz ama tivibu ve digitürk çıkardıysa yakında türksat da çıkarır iptal edip uydudan izlerim ben de. Bu ne ya bu ne cüret yakında evlerimize girip kumandayı elimizden alacaklar neredeyse bu ne saçmalık.yumurtcak tv ' den ne istiyorlar ayrıca ? Cemaatten nefret ederİm ama bu tamamen bir saçmalık kimin hangi kanalı izleyeceğine ne zamandan beri yayın platformları karar veriyor

Digiturk kullaniyrm simdinhaberi okuyunca baktim kanallara yoklar.Zaten net tarafli ve izlemedigim kanallardi da yumurcagi cozemedim bi....
Gülen cemaati cek elletirini artik insanlarimdan.Karistirmayin Turk halkini
cemaat bu konuda haklı ema ne zamandan beri insanların ne izleyeceğine digitürk tivibu karar ver.yor bu ne saçmalık insanlar üye oluyor para veriyor ama bu platformlar yayın durduruyor buna kimsenin hakkı yok.

Ise bak hukumete muhalif butun kanallar digiturkun kanal listesinden cikmis. Bu kanallardan sadece yumurdak tvyi izliyoz. Gel sen 3 yasindaki cocuga anlat, anlatabilirsen durumu. Pororo diyo niloya diyo baska bisey demiyooo.
En kisa zamanda kanallari geri getirin yoksa iptal edecem dedim offf yaa sacmadan secmeler...

çok şükür hala demokrasi var , diktatörlük yok.Aba altından sopa göstermek yok.Ohhh mis gibi özgür yaşıyoruz.Basın özellikle bir özgür bir özgür.

fetonun para gelirlerini ve sesini kesecem diye bu sansür niye ve neden ne kadar boş hareketler..

Haberi görmeden bende açmış bulundum , çok şaşırdım.

Benım ne izleyeceğime kim nasıl karışır.
Kimin kanalı olduğu , ne yayın yaptıgı farketmez. Açmam olur biter ! Sanane!

Basın özgürlüğü hı , hı .. Evet!

Evimde 2 tane digiturk plus üyeliğim var. ikisinide iptal ettiricem.

tepki olarak digiturku iptal edebilirz. Zaten hic guzel calismiyordu:KK22:

boşver alışkınız biz,sayelerinde her şey olduk.başımızdaki örtü,hatta ibadetlerimiz bile sorgulanıyor birileri tarafından:KK53:

Sorma abla yaw. Kendileri düzgün müslüman bir, akp ye oy vermeyince hakkiyla yapmamis oluyorsun iste. Boşuna demiyorum kibirden önlerini görmüyorlar. Halbu ki kalbinde zerre kibir olan cennete giremez diye öğrendik biz. Rahibeler de yahudi kadınlar da başörtüsü takiyor diye cirkin imalarda bulunmussun iste. Ama tepki verince ben öyle mi dedim diye kıvır. Gecen de benzer bir durum yine yaşandı. Ama o kişi yaptığını kabul ettigi halde aksini savundular.

Hadi iyisiniz
Bizim Digiturk değil kendim oturdum uğraştım sildim :KK51:

Sorma abla yaw. Kendileri düzgün müslüman bir, akp ye oy vermeyince hakkiyla yapmamis oluyorsun iste. Boşuna demiyorum kibirden önlerini görmüyorlar. Halbu ki kalbinde zerre kibir olan cennete giremez diye öğrendik biz. Rahibeler de yahudi kadınlar da başörtüsü takiyor diye cirkin imalarda bulunmussun iste. Ama tepki verince ben öyle mi dedim diye kıvır. Gecen de benzer bir durum yine yaşandı. Ama o kişi yaptığını kabul ettigi halde aksini savundular.
bir kendileri müslüman bir kendileri en en en... neyse boşver.artık fetva vermelere de başladılar.Allah büyüktür.

Back
X