• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Digiturk aboneliğini iptal ettirecekler dikkat

• Konu Sahibi Konu Sahibi etkin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bendede çıkmıyor arkadaşım. Kurulum yapıcam tekrar bazen oluyor öyle ama bidaha deneyim.
Arada oluyor mu? Birde arada bozulan birşeye abone mi oluyorsunuz sizler? Valla sakın kusuruma bakmayın ama kanal seyretmek için bir yere abone falan olmam, bizde ilk zamanlar furya vardı, Digiturk'ün rakibine abone olmuştuk, sonra iptal ettik, iyi valla ona para buna para.
Tekel'e bağlamışlar, sonra ben buna sansür koyuyorum deyip kanal siliyorlar.

Kimseyi zengin edemem:KK59:

Arada oluyor mu? Birde arada bozulan birşeye abone mi oluyorsunuz sizler? Valla sakın kusuruma bakmayın ama kanal seyretmek için bir yere abone falan olmam, bizde ilk zamanlar furya vardı, Digiturk'ün rakibine abone olmuştuk, sonra iptal ettik, iyi valla ona para buna para.

Ohooo...
Kaç kez kurulum yaparım 1 yılda. Yapamazsak digiturk aranır servis gelir ayak basti parası alır falan. . 2 tane dıgı plus, 1 Dsmart var evde.
Eşimle konuştum oda aynı şeyi söyleyecekmis bana.
Yarın iptal edicez. Kimse karışamaz ne izlediğimize. Ben sinema eşim belgesel kanallarını seviyorduk. 10 senedir de üyeyiz. Zor olacak mudurem ama kanıma dokundu resmen.

munecim evde erkek kardeşim var ve fena futbol hastası maçlar yüzünden almış kanalı annemde kızdı televizyon düzenimi bozdun diye:KK43: gerçekten sık sık sorun çıkıyor.:110:

sırf kardeşim yüzünden

Ohooo...
Kaç kez kurulum yaparım 1 yılda. Yapamazsak digiturk aranır servis gelir ayak basti parası alır falan. . 2 tane dıgı plus, 1 Dsmart var evde.
Yarın iptal edicez. Kimse karışamaz ne izlediğimize. Ben sinema eşim belgesel kanallarını seviyorduk. 10 senedir de üyeyiz. Zor olacak mudurem ama kanıma dokundu resmen.
Anammm sizde abartmışsınız.
Internetli günlere merhaba.
Internette sinema ve belgeselden bol ne var:-)

munecim evde erkek kardeşim var ve fena futbol hastası maçlar yüzünden almış kanalı annemde kızdı televizyon düzenimi bozdun diye:KK43: gerçekten sık sık sorun çıkıyor.:110:

sırf kardeşim yüzünden
M matmazeldepresif futbol hastalığını hiç anlamıyorum, bizim evde öyle şeyler seyredilmez, eşimin futbolla arası yok çok şükür.
Maçları bilet alıp sahada izlesin:-) kardeşin bu yazıyı okusa köpürür sanırım:-)

Ohooo...
Huysuzum evde kaç kişisiniz siz:KK53:Kişi başına bir uydu mu düşüyor:KK53:

Ohooo...

aynen bundan iki gün önce konya ya yağmur yağdı bizim tv gitti

ekranda uyarı yazıları bekleyin 15 yok kurulum için yok yayın 15 dk sinir oluyorum ... öyle hemen kapatmıyorlarda bir sürü sıkıntısı var

M matmazeldepresif futbol hastalığını hiç anlamıyorum, bizim evde öyle şeyler seyredilmez, eşimin futbolla arası yok çok şükür.
Maçları bilet alıp sahada izlesin:-) kardeşin bu yazıyı okusa köpürür sanırım:-)

mune ben sizde yaşıyabilirmiyim..:KK23:.ne olurrrrrrrrrr lütfen :KK28:
bu maçlar yüzünden evi terk edicez:KK55: ailecek bide dayımlar akrabalar gelir derbilerde ooooooo ev tam sdatyum olur:KK61::KK61::KK61:

bide sabah temizlik olur ev sigara kokusu çekirdek meyve meyve suyu bardakları allahım ya bdv konu açsam yerdir inan ki:KK61:

Anammm sizde abartmışsınız.
Internetli günlere merhaba.
Internette sinema ve belgeselden bol ne var:-)
İşte zamanında oluştu kaldı. Çocuk programları vs diye 2. Alındı falan. Arap yağ mevzuya döndü. İnternet için D smart oldu.
Ay şu maç olayı bizede yok çok şükür.
Huysuzum evde kaç kişisiniz siz:KK53:Kişi başına bir uydu mu düşüyor:KK53:
Denebilir parkon um. Müstakil ev. Nerdeyse kişi başından fazla dekoder var malesef. Hiç girme o konuya :)

mune ben sizde yaşıyabilirmiyim..:KK23:.ne olurrrrrrrrrr lütfen :KK28:
bu maçlar yüzünden evi terk edicez:KK55: ailecek bide dayımlar akrabalar gelir derbilerde ooooooo ev tam sdatyum olur:KK61::KK61::KK61:

bide sabah temizlik olur ev sigara kokusu çekirdek meyve meyve suyu bardakları allahım ya bdv konu açsam yerdir inan ki:KK61:
Abooo yazık sana matmazel'im, sen bize yerleş, bizde bu var:KK14: ama sadece mutfak ve balkonlarda içilir.
Maç asla seyretmeyiz, hatta futbol programları görmeye dahi tahammülümüz yoktur:KK70:salon öyle Dağınık bırakılıp tek kişiye yüklenilmez, bizde erkek kadın herkes bir işin ucundan tutar.

Sınırsız internet var, deniz desen var, gezme desen var:-) alışveriş istediğin kadar:KK70: al nüfus kağıdını, topla bohçanı bana kaçıyorsun:KK70:

Abooo yazık sana matmazel'im, sen bize yerleş, bizde bu var:KK14: ama sadece mutfak ve balkonlarda içilir.
Maç asla seyretmeyiz, hatta futbol programları görmeye dahi tahammülümüz yoktur:KK70:salon öyle Dağınık bırakılıp tek kişiye yüklenilmez, bizde erkek kadın herkes bir işin ucundan tutar.

Sınırsız internet var, deniz desen var, gezme desen var:-) alışveriş istediğin kadar:KK70: al nüfus kağıdını, topla bohçanı bana kaçıyorsun:KK70:
Bak ya !
Yahu hangi ilçe bi söyle belki bizde gelicez evimizin eteklerinden toplayıp :KK53:

anlattığın yer cennet olmalı @mune:KK68::KK68::KK57::KK57:

herkes uyusun atlar gelirim bohçamla ben:KK55::KK55::KK55:

:KK70::KK70:

Camdan Çarşaf sallandırmayı unutma:KK70::KK70:

munem biz yedinci katta oturuyoruz binanın dışına yalıtım yapılıyor görsen her yer inşaat iskelesi...hahhahhahha

1. ya iskeleden kaçıcam ki düşme şansım oldukça fazla işçiler her çıktığında yüreğim ağzıma geliyor:KK17::KK17:

2. çarşaf onada baya hemde baya uzun bir çarşaf gerek bide yere patlama olasılığım fazla:KK57::KK57:

3. bende hiç şans yok hemde hiç en iyisi ben direk atlıyayım...:mad::mad:

:KK70::KK70::KK70:

Eneee.. Turkiyede televizyon kanallari da parali mi oldu? Bu Digiturk eskiden de vardi ama bir tek maclar icin.. Canak anten takan butun Turkiyedeki kanallari seyrediyordu.. 2004te kimi evlerde 600e ulasan kanal sayisi bile gormustum, ne canak kullaniyorlarsa Avrupadan bile yayin aliyorlardi. Bu Digiturk olayi nedir? Olmazsa hangi kanallari seyredebiliyorsunuz onsuz?

Eneee.. Turkiyede televizyon kanallari da parali mi oldu? Bu Digiturk eskiden de vardi ama bir tek maclar icin.. Canak anten takan butun Turkiyedeki kanallari seyrediyordu.. 2004te kimi evlerde 600e ulasan kanal sayisi bile gormustum, ne canak kullaniyorlarsa Avrupadan bile yayin aliyorlardi. Bu Digiturk olayi nedir? Olmazsa hangi kanallari seyredebiliyorsunuz onsuz?
aslında cok fark yok. karasal yayındakı tüm kanallar bundada var. extra olarak ; platformun kendı dizi, sinema , bazı yabancı kanallar ve belgesel kanalları var.. Türkiye'de televizyon kanalları paralı demek şimdi çokta doğru olmaz aslına bakarsan Saraylım..Yanlış izah etmiş olabiliriz..
Bıraz tercih meselesi yani..

akşam internetten bize ulaşından formu doldurup gönderdik.sabah da sonunda telefon açıldı.yalnız konuşmalar çok sertti.muhtemelen bunalmışlar.kanalları izleyemediğimiz için iptal ya da indirim istedik.indirim yapamayacaklarını söylediler.iptal içinde en yakın dijitürk bayiinden faks istediler nedenini çözemedik.
neyse fırsat olunca faks atacaklar.

yaşadığım yerde dijitürk bayiliği nerede diye netten bakarken,yeni dijitürke abone olacaklara %50 indirim varmış ayrıca tv de dijitürk reklamları dönmeye başladı.epey tepki var demek ki.

akşam internetten bize ulaşından formu doldurup gönderdik.sabah da sonunda telefon açıldı.yalnız konuşmalar çok sertti.muhtemelen bunalmışlar.kanalları izleyemediğimiz için iptal ya da indirim istedik.indirim yapamayacaklarını söylediler.iptal içinde en yakın dijitürk bayiinden faks istediler nedenini çözemedik.
neyse fırsat olunca faks atacaklar.
Bence bayiliğe gidip iptal ettirin abla.
Geçmiş zamanda çok uğraştım ben bunlarla.Evdeki digitürk bozulmuştu servis çağırdık.Geldiler ve yapamadılar,sorun apartmanın kablo girişlerindeymiş.Bizde iptal edilsin madem izleyemiyoruz diye telefon ettik.İptal ettiklerini söylediler,ama ödememiz karttan otomatik olduğu için ücret kesmeye devam ettiler.Kaç kez telefonda kavga ettik,nerelere şikayet ettik,geçmiş paramızı alamadık .

Back