Didim'de mülteci faciası

Ha bu arada Fransa'da saldırı yapan mültecilierin geçmişini de düşüneceksin. Fransızların Kuzey Afrika'da öldürdükleri milyonlarca sivilin yanında bir terörist saldırısı az bile aslında. Ama onu dmeezsiniz tabi. Fransa onca insanı öldürürken çok cicilerdi, ama o insanların bir kaçı saldırı yapınca aaaah çok yazık Fransızlar olur.

Tabi ki onun peşindeler, yoksa cennet Avrupa falan yalandan ibaret.

Aklıma bir şey daha geldi yazayım....

Şimdi Avrupa ülkelerindeki göçmenleri ucuz iş gücü olarak kullanabilme adına yapılacak yardımların bizim bazıları tarafından ''Avrupa'da insana deger veriliyooo'' olarka algılanması meselesi. ya aslında saçma. Bak çok ilginç;

- Avrupa göçmenlere yardım ediyormuş, o yüzden çok süpermiş Avrupa. iyi tamam.

- Türkiye yardım etmeyince de insan degerinin olmadıgı ülke oluyor böyle. iyi peki.

- Ama gel gelelim aynı yardımı Türkiye yapacak olsa ''niye yardım yapıyorsunuz mültecilere daha kendi insanımız açken'' diyeceklerdir aynı kişiler.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bu çelişkiyi bana kim nasıl açıklayacak? Bazıları ne dediginden bihaber gerçekten de. Cidden çooookk komik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…