Arkadaslar dideral ilacı kullanan warsa bizimle paylasablrmi.. banada doktor yeni yazdı ama kullanmaya korkuyorum kilo yapar die bilqisi olan warmı..
Aynen öyle banada verdi uyuşukluk haricinde yan etkisi olmayan hayat kaliteni arttıran ilaç arada bir nefes darlığı yaptığı oldu ilk zmnlar özellkle ama geçici bi durum akşamları çok rahat uyuyorsunuz o bi kesin ama herkesin muhakkak doktor kontrolünde alması gerekirBen her gün kullanmak zorundayım, kalp doktoru yazdı. Çok sevdiğim bir ilaçtır. Sorunuz olursa sorabilirsiniz. Sevgiler.
Çay içildiğinde sanki biraz çarpıntı oluyor kahve içmemeni tavsiye ederim asitli içiceklr bide nescafe bunlara biraz ara vermek gerekiyor böyle durumda bana yaramadı açıkcası şuan uzak duruyorum.Merhaba sizin yaşadıklarınızı aynen bende yaşıyorum.Çay kahve çorba içmek ölüm haline geldi.Sosyal fobiye doğru gidiyorum.Psikolog a gidiyorum.Kafamdaki oluşan kaygı durumları İçin.Dahilyr doktorum diferansiyel verdi.İçmeden yorumlarım okudum.Size denk geldim.İnş babadan işe yarar. Şuan durumunuz nasıl çay kahve gibi durumlarda nasılsınız?
BEnde kabızlık yapmıştıevet ben kullanıyorum 1 sene oldu ama kalbimde çarpıntı olsa da olmasa kullanıyorum bende bir kaç kişiden duydum pskoljk bir yapmış sinir stres hormonlarını gevşetiyomuş bende kullanıyorum gayet güzel sakinleştirio kalbi dinlendirio