diclemurat'ın cici çeyizleri :)

diclemurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
348
26
68
bir süredir çeyiz hazırlığı içindeyim düğün tarihimiz daha belli olmadı ama ben aldıkça alıyorum ::) eskiden kıyafet almak dışında alışverişi hiç sevmezken şimdi bütün dikkatimi neredeyse çeyiz alışverişine verdim :) çok zevkli bişeymiş ama allah herkese nasip etsin ... şimdi geçiyorum aldıklarıma :)

Eki Görüntüle 610814 yemek yakımı, kahvaltı takımı ve onlara ait çatal bıçak takımları

gündelik tabak ve çatal kaşıkları

çelik ve teflon tencereler çelik sahan seti ve düdüklü

Eki Görüntüle 610829
blender, kek kalıpları ve havan

baharat takımı, cezve kahve fincanları

bardak ve kadehler

limonluk süzgeç rende

Eki Görüntüle 610858 kaseler

kavanozlar

plastik araç gereç, saklama kapları ve diğer ıvır zıvırlar :)

yağdanlık, kesme tahtası, bıçak ve tuzluk karabiberliklerden bazıları:)

cici mutfak önlüğüm :) onu çok aradım :) mutfak havluları ve tepsim..

Eki Görüntüle 610895
uyku seti, nevresim ve battaniye. bunların çoğunun internette resmi yok malesef

bornoz takımı, banyo havluları, ve kelebekli sabunluk:)

elektrik süpürgem ve askılarım :)

şimdilik bu kadar kızlar daha çok eksiğim var biliyorum. daha tecrübelilerden yardım istiyorum :)

Eklentiler

• $AAAAAlRW6QgAAAAAAOCNXQ.webp
    4 KB · Görüntüleme: 102
cezvemi aşağıya eklemiş niye öyle yaptı anlamadım neyse:) kızlar yorumlarınızı beklerim :)

Canımm ilk yorum benden galiba, uğur getirsin inşallah sana.
Maşallah canımm ben hepsini çok çok beğendimm, aşkla,mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah,Allah tamamına erdirsin canımm..

Maşallah.
Baharatlıklarınız harika, ben de ondan aldım, daha kullanmak nasip olmadı ama çok çok güzel. :)
Bir de gündelik tabaklarınıza ve fincan setlerinizi çok beğendim. Sadecik, çok hoş. :)
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eylesin.

Canımm ilk yorum benden galiba, uğur getirsin inşallah sana.
Maşallah canımm ben hepsini çok çok beğendimm, aşkla,mutlulukla güzel günlerde kullanın inşallah,Allah tamamına erdirsin canımm..

evet ilk yorum senden gelmiş işallah uğur getirir :) çok teşekkür ederim bende güzel günlerde kullanabilmek için can atıyorum :)

amin canım çok sağol :) baharatlıkları annem almış bende görünce çok beğenmiştim gündelik tabakları nişanlımla seçtik dümdüz olsun sade olsun istedik ikimizde :)

tüm LDIKLrın çok guzel canım allah agız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah... bardak takımların cok sade ve guzeller (kadeh, su bardagı...) bunlar mısafırlık mı yoksa gunluk mu ? ve nerelerden aldın acaba? bende oluşturmak ıstıyorum da ama daha begendıgım bırsey cıkmadı bernardo grace serısı dıkkatımı cektı onun dışında yok...

canım çok sağol :) bende bernardodan alışveriş yaparken kadeh takımlarına bakmıştım ama almaktan vazgeçtim sonra çok pahalı gelmişti :) kadehleri ikeadan aldım su bardağım ve çay bardaklarım paşabahçe kipadan almıştım ve diğer tüm alışveriş yerlerinde var nerdeyse :) ve çok uygun oldu ben hem misafirlik hem de günlük olarak düşündüm o şekile ayırmadım pek bi tek yemek takımımı misafirlik olarak ayırdım onun dışında herşeyimi gündelik olarak kullanıcam :)

Allah huzurla kullanmanızı nasip etsin,hayırlı olsun...kahwaltı takımının markası nedir? renklerini çok beğendim:) Yemek takımımız aynı çok beğenerek almıştım

canım çeyizlerinin hepside çok güzel güle güle kullan baya yol katetmişsin devamınıda bekliyoruz

Topiğin hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan aldıklarını inşallah, hepsi çok hoş

güle güle aşkla kullan canım bayağı almışsın maşallah görülen o ki en çok cam ürünlerine ağırlık vermişsin bende cam ve porselen ürünlerine ağırlık veririm hepside çok güzel

güzel günlerde aşkla kullan

ayy çok güzeel aldıkların canım iyi günlerde aşkla mutlulukla kullan

Topiğin hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullan aldıklarını inşallah, hepsi çok hoş

canım çeyizlerinin hepside çok güzel güle güle kullan baya yol katetmişsin devamınıda bekliyoruz

çeyizlerin çok güzeller aşkla kullan cnaım

sağolun canlarım inşallah allah hepimize kısmet etsin güzel günlerde kullanmayı ..:) mutfak eşyalarına iyce yoğunlaştım onları bitirmek istiyorum tamamen ama eksiklerim var hala ıvır zıvır çok şeyi var mutfağın :)

Allah huzurla kullanmanızı nasip etsin,hayırlı olsun...kahwaltı takımının markası nedir? renklerini çok beğendim:) Yemek takımımız aynı çok beğenerek almıştım

sağol canım amin :) kahvaltı takımını bernardodan almıştım pembiş pembiş benimde çok hoşuma gitmişti :) yemek takımıda ordan zaten yemek takımını almayı kafama koymuştum o modeli sonra gezinirken orda kahvaltı takımını görmüşütm oda çıksın aradan dedim :) sende güle güle kullan canım :)

sağol canım çok teşekkür ederim :) cam ürünleri doğru söylüyosun mutfak çeyizini bitirmeye karar verdim öncelikle o daha zor geldi çünkü :) aslında çaydanlığmı filanda aldım ama resmini koyamadım internette yoktu resmi bende çekemedim resmini çoğu diğer eşyamla beraber büyük bi çeyiz yığınının altında kaldı :) hepsini çıkarıpta resmini çekemiyorum :)

hepsi çok güzelmiş özellikle de havanını çok beğendim Allah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin inşAllah

Hepsi çok güzel.
Kahvaltı çatal-bıçak takımına bayıldım. Güle güle kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…