• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diclemurat'ın cici çeyizleri :)

canm hepsı çok güzel :) bu arada adaşız, :)) allah güzel günlerde geçirmeyi nasip etsin canm benim hepsi birbirinden güzel :)))

canm hepsı çok güzel :) bu arada adaşız, :)) allah güzel günlerde geçirmeyi nasip etsin canm benim hepsi birbirinden güzel :)))

teşekkür ederim canım amin :) adaşlarıma çok az denk geliyorum çok fazla kullanılan bir isim değil çünkü sende bilirsin :) arada böyle tanışmak iyi oluyo :)

teşekkür ederim canım amin :) adaşlarıma çok az denk geliyorum çok fazla kullanılan bir isim değil çünkü sende bilirsin :) arada böyle tanışmak iyi oluyo :)

evet canım bende çok az rastlıyorum :) adaş allah gönlüne göre versin :))) umarım herşey istediğiniz gibi olur ...:)

en son aldığım çeyizciklerimide ekliyorum :)

$4_347703.webp$Fotoğraf0027.webp$Fotoğraf0028.webp$Fotoğraf0029.webp

seramik tava,bıçak seti, cam kesme tahtası kavanozlar :)

$Fotoğraf0015.webp$Fotoğraf0016.webp$Fotoğraf0017.webp$Fotoğraf0023.webp

tepsi,çırpıcı, silikon muffin ve kek kalıbım..

$Fotoğraf0068.webp$fotoğraf0696.webp$Fotoğraf0013.webp

bir nevresim takımı ve kahve takımı daha:) birde tartım .çok gerekli değildi tartı ama indirim çekiyle alındı gitti :)

canım yeni eklediklerin çok güzelmiş çok beğendim şu kipada bizim buralarda yok ya:37: olsaydı orayıda talan ederdim:1:

Back