diclemurat'ın cici çeyizleri :)

canm hepsı çok güzel :) bu arada adaşız, :)) allah güzel günlerde geçirmeyi nasip etsin canm benim hepsi birbirinden güzel :)))

canm hepsı çok güzel :) bu arada adaşız, :)) allah güzel günlerde geçirmeyi nasip etsin canm benim hepsi birbirinden güzel :)))

teşekkür ederim canım amin :) adaşlarıma çok az denk geliyorum çok fazla kullanılan bir isim değil çünkü sende bilirsin :) arada böyle tanışmak iyi oluyo :)

teşekkür ederim canım amin :) adaşlarıma çok az denk geliyorum çok fazla kullanılan bir isim değil çünkü sende bilirsin :) arada böyle tanışmak iyi oluyo :)

evet canım bende çok az rastlıyorum :) adaş allah gönlüne göre versin :))) umarım herşey istediğiniz gibi olur ...:)

Canım aldıkların çok hoş çok beğendim, güzel günlerde kullan inşallah

en son aldığım çeyizciklerimide ekliyorum :)

seramik tava,bıçak seti, cam kesme tahtası kavanozlar :)

tepsi,çırpıcı, silikon muffin ve kek kalıbım..

bir nevresim takımı ve kahve takımı daha:) birde tartım .çok gerekli değildi tartı ama indirim çekiyle alındı gitti :)

canım yeni eklediklerin çok güzelmiş çok beğendim şu kipada bizim buralarda yok ya olsaydı orayıda talan ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…