- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 18
- 25
- Konu Sahibi Umudunyolu24
-
Kızlar Dr. Uğur değer'de tüp bebek yaptırıp sonuç alan var mı acaba
Merhaba transfer oldunuz muSelam.
Ben transfer bekliyorum uğur hocada tedavi görüyorum
Hayır adet bekliyorum 2.adet olduktan sonra transfer hazırlığı oluyorMerhaba transfer oldunuz mu
Rahim dinlendirme mi yaptınızHayır adet bekliyorum 2.adet olduktan sonra transfer hazırlığı oluyor
Dondurulmuş embriyo transferi olacagım nasipse. İsmi rahim dinlendirmek mi bilmiyorumRahim dinlendirme mi yaptınız
Benim de 2 ocakta ilk transferim oldu 5aa kalitede ama rahimde sıvı birikimi vardı uğur bey tutmayabilir sıvıdan dolayı bekleyelim dedi ben dinlemedim beklemedim negatif olduDondurulmuş embriyo transferi olacagım nasipse. İsmi rahim dinlendirmek mi bilmiyorum
Hayırlısı olsun hazırda embriyon varsa sıkıntı yapma kendine. Ama uğur hocayı dinlemeni isterdim gercekten işini riske atmıyor. Bir muayene için 5 saatlik yol gidip gelmişligim oldu aynı gün. Umarım 2.transfer başarılı olur güzel sonuç alırsın. Ben de ilaç kullanıyorum şimdi muhtemelen 10 gune adet olurum. Yani Şubat sonu gibi olur inşallah trasferimBenim de 2 ocakta ilk transferim oldu 5aa kalitede ama rahimde sıvı birikimi vardı uğur bey tutmayabilir sıvıdan dolayı bekleyelim dedi ben dinlemedim beklemedim negatif olduşimdi dondurulmuş olacağım tekrar 2. Adeti olunca çağıracaklar galiba
Merhaba ben varım. Uğur hocada tüp bebek tedavisi oldum 11 haftalık hamileyim. Darısı başınıza inşallahKızlar Dr. Uğur değer'de tüp bebek yaptırıp sonuç alan var mı acaba
Merhaba ayy inşallah bu defa olur transfer bekliyorum çok aminMerhaba ben varım. Uğur hocada tüp bebek tedavisi oldum 11 haftalık hamileyim. Darısı başınıza inşallahKendisi ve ekibinden çok memnun kaldım.
Bende öyleyim 4 saat yol gidip geliyorum hep umarım çabamıza değer inşallah Allah ın izniyle kolaylıkla olsunHayırlısı olsun hazırda embriyon varsa sıkıntı yapma kendine. Ama uğur hocayı dinlemeni isterdim gercekten işini riske atmıyor. Bir muayene için 5 saatlik yol gidip gelmişligim oldu aynı gün. Umarım 2.transfer başarılı olur güzel sonuç alırsın. Ben de ilaç kullanıyorum şimdi muhtemelen 10 gune adet olurum. Yani Şubat sonu gibi olur inşallah trasferim
Ben 1500 km lik yoldan gelgit yaptım sizinki azmışBende öyleyim 4 saat yol gidip geliyorum hep umarım çabamıza değer inşallah Allah ın izniyle kolaylıkla olsun
Yolun önemi yok sonuçta 5 dakikalık yol da olsa Allah isteyen herkese nasip etsin her şey emekBen 1500 km lik yoldan gelgit yaptım sizinki azmış
Merhaba ben varım. Uğur hocada tüp bebek tedavisi oldum 11 haftalık hamileyim. Darısı başınıza inşallahKendisi ve ekibinden
Evet genetik test ve histereskopi yaptı banaUğur hoca da tup bebek yaptıran arkadaslar Uğur hoca tekrarlayan negatiflerden ötürü herhangi bir genetik test ya da prp yaptiriyor mu
225 olarak vurdum ben. Son doz 300dü.Arkadaslar Ugur hoca gonalf i kacla vurduruyor hastalarina?? ben tedavimde 300 vuruyordum yuksek gibi geldi bana ve negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?