Dibine kadar saçmalamaca:)

la harbi harbi gelen kaçıyo anladılar tabi benm manyak oldumu ama valla bakın hele okuyosnız bu satırları gelin la valla bakın güldürcem sizi:2::2:

o şişeyi alacamm bennn anladın senn al sana

ama burası saçmalama topiği saçmalasana özlem stres atma topiğii bi kere bile saçmalamadın çabuk saçmala saçmalamazsan saçmalarım saçmalanmazsa saçmalanmadan durulmaz durulmazsa nolur saçı malanmışş taranmış kafadan eksildi ah ulannnn dünya şimdi varyaaaa:26:

Oğlum ne biçim saçmaladın lan
Hade ben çıkıom kendinize iyi bakın,iyi gecelr

kendine gel olumm bu yazdıgını okurken ahanda şüle oldummm:111::111::111::111::111::111:

kendine gel olumm bu yazdıgını okurken ahanda şüle oldummm:111::111::111::111::111::111:

amacım oydu ama bu topik bomboş neden kimse yo bedduamı aldım ne oldu:26: yarına dolar inş. eski yeni farkeylemez gelin topiğime:26:

amacım oydu ama bu topik bomboş neden kimse yo bedduamı aldım ne oldu:26: yarına dolar inş. eski yeni farkeylemez gelin topiğime:26:

sen benimmm düşmanımsın artık telliogulları seniiiii

Gününüzz aydın sabahlarınız şen olsun yollarınız hayırlı olsun bayırlı olmasıııın Erkenciyim bugün galiba:26:

Gününüzz aydın sabahlarınız şen olsun yollarınız hayırlı olsun bayırlı olmasıııın Erkenciyim bugün galiba:26:

ben daha erkenciyim şuanda yorgunluktan sürüngene dönüşmek üzereyim ama buraya gelince surat ifadem böle oluyı günaydınnn kuzumm dün erkenden kaçtın bak kimsede gelmiyii

süper bi topik olmuş allah iyiliğinizi versin emiiii

kimse yok yine yik yine yok yalnız bıraktınız beni iki saçmalayim dedim ne olurdu gelseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…