herkezler tek bıraktı beni bu günleride görmek varmış
dost küreği yedin kanka
dost küreği yedin kanka
özlem çık dışarı
Ağlama küt saçlı bebem,sohbet şahane topicler bahane
besle tanayı bulur anayı kürekle vurmadım la valla plastik mşişe fırlattım
o şişeyi alacamm bennn anladın sennal sana
Oğlum ne biçim saçmaladın lanama burası saçmalama topiğisaçmalasana özlem stres atma topiğii bi kere bile saçmalamadın çabuk saçmala saçmalamazsan saçmalarım saçmalanmazsa saçmalanmadan durulmaz durulmazsa nolur saçı malanmışş taranmış kafadan eksildi ah ulannnn dünya şimdi varyaaaa:26:
Oğlum ne biçim saçmaladın lan
Hade ben çıkıom kendinize iyi bakın,iyi gecelr
ama burası saçmalama topiğisaçmalasana özlem stres atma topiğii bi kere bile saçmalamadın çabuk saçmala saçmalamazsan saçmalarım saçmalanmazsa saçmalanmadan durulmaz durulmazsa nolur saçı malanmışş taranmış kafadan eksildi ah ulannnn dünya şimdi varyaaaa:26:
kendine gel olumm bu yazdıgını okurken ahanda şüle oldummm:111::111::111::111::111::111:
ama burası saçmalama topiğisaçmalasana özlem stres atma topiğii bi kere bile saçmalamadın çabuk saçmala saçmalamazsan saçmalarım saçmalanmazsa saçmalanmadan durulmaz durulmazsa nolur saçı malanmışş taranmış kafadan eksildi ah ulannnn dünya şimdi varyaaaa:26:
amacım oyduama bu topik bomboş neden kimse yo bedduamı aldım ne oldu:26: yarına dolar inş. eski yeni farkeylemez gelin topiğime:26:
sen benimmm düşmanımsın artık telliogulları seniiiii[/QUOT
Gününüzz aydın sabahlarınız şen olsun yollarınız hayırlı olsun bayırlı olmasıııınErkenciyim bugün galiba:26:
süper bi topik olmuşallah iyiliğinizi versin emiiii
hoşgeldinizzzzsaçmalamak isterseniz bir tık kadar yakınınızdayım
sırrını saklayacağım patti"lim