Dibine kadar saçmalamaca:)

hoşbuldum hatunlar iyi saçmalamalar
sümüklerimi çıkarttıktan sonra üstüne sür şifa niyetine

bu gerçekten iğrençti

sen naif hatunsun canım benim
sen diyince böyle oluyoruz

zarif desen değilim narin desen değilim çıtı pıtı desen değilim teyzelere saygılı çocuklara iyi bir arkadaş yaşıtlarımın korkulu rüyasıyım

bu kadar yalnızlık fazla geldi

PATTİŞKommm patlatt saçmaaa bir espiride güleliiiiiiim LEEnnnnnn

PATTİŞKommm patlatt saçmaaa bir espiride güleliiiiiiim LEEnnnnnn

geldin lorisim görüyon demi kimseler uğramıyo topiğime:2: espri miii eminmisin buna dayanabileceğine

Son düzenleme:
geldin lorisim görüyon demi kimseler uğramıyo topiğime:2: espri miii eminmisin buna dayanabileceğine

Gördüm geçirdim pattoşkom
Burayı daha uygun buldum ben de geldim :26:
Bende sizin yeni üyelrle olan topinize uğramayı tercih etmiyorum çok karışık çünkü gale alınmıyorsun bazen kim kime dum duma oyüzden tercihim değil

SON KARARIM BAŞLAAAAAAAA GOOOOO !

hoşgeldim yavrım makus talihimi yenecem birgün
Evde oturuyorsun kapi çaldi baktin kimse yok. Kim gelmis olabilir? -Sana öyle gelmis olabilir.
saçmalıkta sona vurrum

hoşgeldim yavrım Makus talihimi yenecem birgün
Evde oturuyorsun kapi çaldi baktin kimse yok. Kim gelmis olabilir? -sana öyle gelmis olabilir.
Saçmalıkta sona vurrum

hoşbuldum beybikkk...
ayyyy pattii güldüm ama baya kahkahaylaa güldüm okuyunca kızım ne komik saçmalıyon sen illahiiii

hoşbuldum beybikkk...
ayyyy pattii güldüm ama baya kahkahaylaa güldüm okuyunca kızım ne komik saçmalıyon sen illahiiii

güldünmü la fix esprimi yapim sana bi kıllık yaparım içine kıllarını koyarsın

pattoşşkoo yaa koptum fıxxx VİP espiriydi bence günü kapatalım böyle yeterr gari

yeter hergün iki espri karnın ağrımasın gaz yapıyo bu espriler öptüm kuzum ben kaçtım arada gel saçmala yada her daim beklerim

Patticim konunun hayırlı olsun bundan sonra burda mı takılacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…