hoşbuldum hatunlar iyi saçmalamalarrenginaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin sevgi melaikesi başını alıp gitti dua et yoksa başını bıraksaydıı napardıknapıuyon varmı saçmalanacak bişe söle hemen saçmalayim acile kaldırrım saçmalamayı saçmalayınca ne dedim ya la
sümüklerimi çıkarttıktan sonra üstüne sür şifa niyetine
arada saçmalamaya geliyorum
bulamaz ki bulamaz l,,,buluruuum seni yine bulurum !kardeşler ben şimdilik kaçar 1 satte burda olacağum
görüşürüz
sümüklerimi çıkarttıktan sonra üstüne sür şifa niyetine
hoşbuldum hatunlar iyi saçmalamalar
bu gerçekten iğrençti
anasını satim o deyince bişe olm uyo ben cvblayınca iğrenç oluyorengin bacı sen barı yapma
anasını satim o deyince bişe olm uyo ben cvblayınca iğrenç oluyorengin bacı sen barı yapma
sen naif hatunsun canım benim
sen diyinceböyle oluyoruz
kes olommmmmmmm sen kendinden gaybediyonnnnn bikeemmm
kendimden kaybediyosam kaybettiğim kendimde kendimin tamammı oda benim kaybederim oarça parça ne olacak söle:2: hadi cvb vver nolur
nasıl bu kadar saçmalayabilionnn :26::26: kelimeler dıkandı:26:
bilmem:26: neden böleyim ben:26: neden normal insanlar gibi değilim:26:
PATTİŞKommm patlatt saçmaaa bir espiride güleliiiiiiim LEEnnnnnn
geldin lorisim görüyon demi kimseler uğramıyo topiğime:2: espri miiieminmisin buna dayanabileceğine
Gördüm geçirdim pattoşkom
Burayı daha uygun buldum ben de geldim :26:
Bende sizin yeni üyelrle olan topinize uğramayı tercih etmiyorum çok karışık çünkü gale alınmıyorsun bazen kim kime dum duma oyüzden tercihim değil
SON KARARIM BAŞLAAAAAAAA GOOOOO !
hoşgeldim yavrımMakus talihimi yenecem birgün
Evde oturuyorsun kapi çaldi baktin kimse yok. Kim gelmis olabilir? -sana öyle gelmis olabilir.
Saçmalıkta sona vurrum
hoşbuldum beybikkk...
ayyyy pattii güldüm ama baya kahkahaylaa güldüm okuyunca kızım ne komik saçmalıyon sen illahiiii
güldünmü lafix esprimi yapim sana bi kıllık yaparım içine kıllarını koyarsın
pattoşşkoo yaa koptum fıxxx VİP espiriydi bence günü kapatalım böyle yeterr gari