Dibine kadar saçmalamaca:)

KK daki arkadaiların bu gece saçmalmaya çok niyeti yok anlaşılan.En iyisi ben saçma bir rüya mı anlatayım:
Evim dağınık ve kirli olan birgündü ama benim içimden çöpü çöpün üstüne koymak gelmiyordu eniyisi biraz uyuyayım dedim.
Bir güzel gündüz gözüne uyumaya başladım.
Rüyamda EMİNE ERDOĞAN evime temizliğe gelmiş ama tozu pek iyi yapamamış içime hiç sinmiyor temizlik ama olmayan yerleri de hiç yeniden yapasım yok.
Evin işi bitmiş Emine erdoğan'a eline sğlık deyip göndereceğim ama sıra para vermeye geldi.
Bende bir telaş sadece evi paspasladı 30 mu versem 35 mi diye kıvranırken uyandım.

ay çok güldüm :KK60::KK60::KK60:

KK daki arkadaiların bu gece saçmalmaya çok niyeti yok anlaşılan.En iyisi ben saçma bir rüya mı anlatayım:
Evim dağınık ve kirli olan birgündü ama benim içimden çöpü çöpün üstüne koymak gelmiyordu eniyisi biraz uyuyayım dedim.
Bir güzel gündüz gözüne uyumaya başladım.
Rüyamda EMİNE ERDOĞAN evime temizliğe gelmiş ama tozu pek iyi yapamamış içime hiç sinmiyor temizlik ama olmayan yerleri de hiç yeniden yapasım yok.
Evin işi bitmiş Emine erdoğan'a eline sğlık deyip göndereceğim ama sıra para vermeye geldi.
Bende bir telaş sadece evi paspasladı 30 mu versem 35 mi diye kıvranırken uyandım.

5 lira ne farkederki:KK53::KK53: rüyana girseydim parayı alıp kaçardım:KK53::KK53::KK53: hoşgeldin bu arada:KK16: merak etme bende bu kafa varken saçmalamadan durulmaz burda hepinizi dürüm yapcam çenemden:KK53: halıları hazırladım:KK53::KK53:

tren gelii düdtürüüü düüdüğünü öttürüüü canım sıkılıyo pufff :))))

gitme kalsana valla ciddi dyom abi bu topictem ciddi diyorum deyince kim inanırki artık bağa:KK76::KK33: kendim ettim kendim buldum:KK14::KK53:

kalırım canım gelirim saçmalayacak vaktim cok bu ara:KK52:

Bir kadın söyleyecek çok şeyi olduğu halde susuyorsa,ölmüş olabilir bi kontrol edin.... :KK52:

X