Dibine kadar dram kokan bir kitap arıyorum.

nedengul

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
33
0
arkadaşlar; buram buram dram kokan, beni de içine alabilecek, sürükleyici bir dramdan bahsediyorum. en çok satan filan olmasına gerek yok. her türe açığım. ama çok da basit olmasın lütfen. özellikle kitap kurtlarının tavsiyelerini merak ediyorum. bildiğiniz, okuduğunu, sizi derinden etkileyen bir kitap var ise paylaşımlarınızı beklemekteyim. :KK16:
nedengül

İrfan Orga / Bir Türk Ailesinin Öyküsü.

Savaş sonrası bir Türk ailesinin öyküsünü anlatıyor. Gerçek bir hayat, resimeri de yer alıyor. Tanımına çok uygun baştan aşağı dram. Derinden etkilemiştir beni.

kitaplığıma şöyle bir baktım da hiç dibine kadar dramım yok benim :26: ama çok başarılı bulduğum bir dram var:

Elif Şafak- İskender
:KK43:

Angela'nın Külleri- Dibine kadar acı, yokluk, çaresizlik, sefalet var. En çok etkilendiğim kitaplardan birisi.

AZ- Hakan Günday- Çok sert bir kitaptır, adamın yüzüne tokat gibi çarpar evet dibine kadar dram, acı var

Uçurtma Avcısı- Okurken gözlerim dolmuştu çoğu yerde...

Son düzenleme:
Kürk Mantolu Madonna - ağladım.

Anna Karenina - ağladım

Uçurtma avcısı- ağladım.

Ben içinde aşk olan hikayeleri daha dramatik buluyorum (kendim de çok romantik bir insanım zaten ). Sophie Marceau'nun oynadığı Anna Karenina'da ağlamaktan bitap düşmüştüm :KK1:

Şuanda Bin Muhteşem Güneşi okuyorum ve kesinlikle dram sevenlere öneriyorum, o kadar etkiledi ki beni 200 sayfa okudum bugün.

Sinan Akyüz - incir kuşları
Sinan Akyüz- Şahika Feraye
Sinan Akyüz- Piruze Şam'da bir Türk gelin
hepsi gerçek hikayelerdir, şiddetle tavsiye ederim.

ve yine çok etkilendiğim: Leyla-Alexandra Cavelius

arkadaşlar; buram buram dram kokan, beni de içine alabilecek, sürükleyici bir dramdan bahsediyorum. en çok satan filan olmasına gerek yok. her türe açığım. ama çok da basit olmasın lütfen. özellikle kitap kurtlarının tavsiyelerini merak ediyorum. bildiğiniz, okuduğunu, sizi derinden etkileyen bir kitap var ise paylaşımlarınızı beklemekteyim. :KK16:
nedengül

Fransız teğmenin kadını...

Yüreğim seni çok sevdi..

pilotun karısı...

Bir geyşanın anıları.... ( ilk 50 sayfada şizofreni bulguları sebebi ile bırakdım ) :KK70:

X