Diane 35'le mi alakalı yoksa hamile miyim?

algoss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2013
6
0
16
Adana
Merhabalar ben kasım 21. günü adet gördüm.Sonra tüylenme nedeniyle diane 35 kullanmaya başladım yaklaşık adetimden 2 hafta sonra başladım ilaca bildiğim kadarıyla ilk adet gününden bir gün sonra başlamak gerekiyormuş.İlaca başlamadan bir kaç gün önce ise sevgilimle sürtünme yolu ile ilişkiye girdik.

Şuan 9 gün geçti hala adet olamadım korkuyorum acaba ilaca yanlış başladığım için mi böyle yoksa hamile olabilir miyim.Yaşım küçük bu yüzden çok tedirginim yardım edin.

doğum kontrol hapını bitirdiysen.bittikten 4-5 gün sonra adet olursun.bazen biraz daha uzayabiliyor.
ilacın bittimi?

Bide diane 35 i ben kasim 21 den önce 5 ay kadar kullandım sonra hap bitince ara verdim işte sonra bir ay kadar sonra tekrar kbaşladım

tatlım kullanım zamanını böyle aksatırsan adet zamanında değişimler olur.bunun nedeni içerisindeki hormon takviyesidir.ama yinede için rahatlasın diye bir test alıp yap derim.ilaçlarınıda düzenli kullan.hem hamilemiyim diye düşünmezsin hemde tüy problemini yenersin :)

tşk ederim test yapacam bide bunun stresi var üzerimde.Bide ben ilacı kullandığım önceki aylar boyunca da adetim düzensiz di ama bu kadar gecikmemişti.Gün içerisinde ilacı aldığım saatler de önemli mi ve size göre kullanım düzensizliğinden mi ?

Son düzenleme:
saatide çok önemli canım tabiki.
gebelik olacağını sanmıyorum zaten.ama yinede dikkatli ol.tabi karar senin kararın ama gebelik gibi bir durumun olursa altından kalkacağını sanmıyorum,çok dikkat et.yarında hemen bir test yap ve banada haber ver :)
içinide sıkma hamile olunca insan anlıyor zaten :)

İlk defa böyle bir şey yaşayınca acemilik yaptım ama bi daha asla yapmicam asla altından kalkamam :) çok tşk ederim rahatladım şimdi biraz.Haber edeceğim :)

Son düzenleme:
yok canım adet olduysan bir problem yok ama adetinin 2. günü diane-35 i kullanmaya başla ve sakında aksatma:)
geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…