Diane 35 önemli lutfen :(

zynp5

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1
0
1
27
Arkadaslar pco hastaligim varmis hormon sorunum yok sadece 3 aya kadar geciken adet sorunum var sokturucu verdi bugun ikinci gunum ilk gunu diane 35 e basladim ama yorumları okuyunca cok moralim bozuldu kilo almak istemiyorum veya killanma.Cok takintiliyim bu konularda okuyup okuyup moralim bozuluyo illa kilo alir miyim 50 kiloyum kullananlar yazabilir mi simdiden sağolun

bende bugün pko oldgumu öğrendim adetin 3 gnü gidicem bana da diane 35 ereceğini söyledi tüylenme problemi oldyğunu söylediğimde o ilaç azaltır dedi bana ama kullanmadım henüz yinede bilemiyorum

Ben kullandım tam tersi tuylenneyi azaltır demişti doktor kilo alımı falan da yapmadı

Ben yaklasik iki sene once ictim dianeden agla agla öldum.romatizmin dibine vurdum.kilo alimi tüylenme de cabasi

Ben 5 sene önce kullandım. 1 sene boyunca.
Ne kilo aldım ne de kıllanma arttı. Aksine kıllarımın büyümesi yavaşlamıştı bile. Ne kadar seviniyordum. Bana da çok şeyler söylemişlerdi böyle.
Çok kafana takma bence.

Geçmiş olsun. Sağlığın daha önemli bence, diğerlerinden kurtulman kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…