Benim doktorum artık doğum kontrol hapını önermiyor.Bende kolay kolay ilaç kullanmam korkarım valla.
arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım merhabalar öncelikler. bende tüylenme sivilce kilo verememe vs gibi şikayetlerimden dolayı kadın doğum doktoruna gittim ve pcoslu olduğumu öğrendim doktorum andracur 50 mg hormon hapı ve diane 35 verdi doğum kontrol hapı verdi bugün 5.günüm bakalım faydası olacak mı siz neler yapıyorsun zayıflamak lazım yaaa :2: ama zor oluyor ben denemiştim
adet düzensizliği için vermişti doktor bana. yalnızca KULLANDIĞIN SÜRE BOYUNCA adeti düzenliyor, sivilceleri geçiriyor, tüylenme vs azaltıyor. ilacı bitirir bitirmez bütün etkiler yeniden meydana geliyor. hele hele bende tüy azdı bu ilaçtan sonra tüylerde acayip artış yaşadım. sivilceler geri geldi, vücut su toplayıp bıraktı, adet yine düzensiz, ayrıca hassas duygusal biriyseniz benm gibi, stres sıkıntı, depresyon da yapabiliyor. ben bu ilacı kullandığıma çok pişmanım ve bu ilaçtan NEFRET EDİYORUM! hele hele bıraktıktan sonra eski düzenin geri geleceğini söylemeyen doktorlardan...
kullanıp işine yarayan varsa ne güzel onlara, ama benim bu ilaç deneyimim hüsran!
tek kelimeyle iğrenç bi deneyimdi bir daha öldürseler kullanmam bu ilacı.polikistik over tedavisi için kullandım ne mi oldu
sivilcelerle dolu bi surat,vucudun heryerinde kıllanma,iştahta artış,karamsar düşünceler ağlamalar zırlamalar...
o günleri hatırlamak bile istemiyorum ben kistlerimle mutluyum
Kızlar eğer adet düzensizliği yüzünden bu hapı kullanıyorsanız derhal bırakın derim.Ben çok yan etkisini yaşadım.Resmen bütün enerjimi aldı, götürdü.En son doktora gittiğimde bırakmamı söyledi.Zaten çoğu doktor dianenin kullanılmamasından yana.Onun yerine soğan kürü yapın.İnanın ve sabırla kürü uygulayın.Ben 4-5 senedir kullandığım hapları 1 ayda soğan kürü sayesinde bıraktım ve bir daha kullanmayacağım inş..
bende sivilce kıllanma felan yapmadı aksine iyi geldi :44: her bünyede farklı etki ediyo demekki.
ben mesela bu ilaçtan önce 3 ay adet olmadığımı bilirim canım. senin düzenin nasıldı ?
canım polikistik over olduğum için adet düzensizliğim vardı. adet olamıyodum onun için kullanıyorum. bikaç ülkede yasaklandığını duyunca değiştirmek istedim ama doktra gidemedim. eczacıya anlattım durumu bana dediği şey 'fransa da yasaklanmış diye başka ilaç veremem sana ' oldu. mecbur kullanmaya devam ediyorum.
ben hayatımda hiç soğan yemedim canım. yiyemiyorum malesef. o yüzden soğan kürünü uygulayamıycam ne yazık ki
evet tatlım benim şaşırdığım nokta da o zaten akne tedavisinde kullanılıyomuş ama bende ters tepti.çok fazla adet sancım oluyodu ve 15 günde bi adet oluyodum ilaçtan sonra düzene girmişti ama eksik kalsın o ilaç ya
Tatlım bende de pko vardı.Çektiklerini çok iyi anlıyorum o yüzden.Son 1 seneye kadar sorunsuz kullanıyordum aslında ama vücutta birikme yaptıkça sorunlar bir anda patlak vermeye başlıyor.Ben de çok sayıda kist vardı ve tek bir kür uygulayıp doktora gittiğimde hiçbir şey göremedi..Soğanı niye yiyemiyorsun canım? Alerjin falan mı var? Eğer sadece tadı için endişeleniyorsan inan bana içimi hiç zor değil.Hatta sonrada alışıyorsun bile.Üstelik bende gastrit olmasına rağmen zorlanmadan içtim.Birazcık sık dişini, sonrasında çok rahatlayacaksın öyle düşün...
şimdi herhangi bişey kullanıyomusun canım.
bayandelikdudak soğan kürünü önermiş. denedin mi ?
kullanmıyorum bile bile o ağrıyı sızıyı çekiyorum kontrole de gitmedim uzun zamandır ne cok derdim varmış :)
soğan kürü nasıl oluyomuş biraz anlatsanız kızlar
ihmal etme canım yaa önemli çünkü. ben forumda gördüm ama nasıl olduğunu bilmiyorum tatlım. forumda soğan kürü diye aratırsan çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?