benim de sormak istediğim bir şey var. polikistik nedeniyle yaklaşık 10 gündür diane35 kullanıyorum. adetim bittikten 6 gün sonra kahverengi akıntı oldu, tıpkı adetin ilk günü olur ya, öyle. bugün baktım yine leke var ve daha çoktu. adet biteli bir hafta oluyor ve kahverengi akıntı var. daha önce hiç böyle birşey olmamıştı. acaba ilacın etkisiyle mi oluyor? kullanıp da bunu yaşayan arkadaşlar varsa lütfen söylesin içim rahatlayacak
canım ben de aynı dertten muzdaribim soruna cevap bulabildin mi?
bulamadım ne yazık ki kimse bişey yazmamışama endişem geçti, ilaçtan olduğunu sanıyorum büyük ihtimalle. siz de mi diane 35 kullanıyosunuz?
evet pcos çıktı bakalım benim geçti çok şükür iki gündür bi şeycik yokmide bulantısı yapıyor ama gece kullan yoksa gün içinde çok açıktırıyormuş
sanki bana da mide yanması yaptı gibi:26: önce dedim psikolojiktir ama sonra baktım ki hep içtikten bir süre sonra midemde bişeyler oluyor demek ki ilaçtanmış. ben akşam 8 den sonra içiyorum. ben en çok tüylenme yapmasından korkuyorum
Hala kullanıyormusunuz diane adlı ilacı tüylerinizden kurtuldunuz mu bu ilaçlamerhaba arkadaslar bende polikistikover teşhisi sebebiyle 8 aydır diane 35 kullanıyorum. tüylenme sorunumda vardı hapla beraber lazer epilasyona basladım etkisini gördüm fakat hapı bırakınca geriye dönüş yasanırmı bilmiyorum. bnde asırı bi kilo alma olmadı adetlerimde hep düzenliydi zaten.fakat ara ara çarpıntılarım oluyor diane 35 in yan etkisi olabilr mi acaba bu konuda fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?