Ya arkadaşlar 2 aydır ben de Diane 35 kullanıyorum. Normalde kutu bittikten 5. gün regl olmam gerekirdi, bugün 6. gün ama hala regl olmadım. Sizce bu neye işaret? Hap kullandığım halde hamile kalmış olabilir miyim? Yoksa regl olmamam ilacın bir yan etkisi falan mı? Nolur tecrübesi olan arkadaşlar yazsın, ödüm kopuyo hamileysem diye
Neyse ki hamile değilmişim 6. gün regl oldum çok şükür.. Ya bebek güzel bişeydir belki ama hazır hissetmedikten sonra ne kadar iyi olur bilemiyorum :1no2:arkadaşım normalde 1 hafta süresi var zaten adet olmanın hap kullandıktan sonra
hamile kalmışta olabilirsin bu şekilde hamile kalan birçok arkadaşım var bende korunurrken nolur nolmaz diye her hafta test yapardım neden korkuyorsun bu kadar hamile kalmaktan bebek kadar güzel bir şey varmı bende yeni anladım hatamı keşke hiç korunmasaydım şimdi çocuğum olmuyor b sürü tedavi fln
1 aydır diane 35 kullanıyorum erkek arkadaşımla çıktığımız tatil esnasında bu korunma yöntemini ilk defa kullandım ancak bana göre bişey olmadığını farkettim şimdilerde regl olmayı bekliyorum ilaç bitti çünkü ben şöyle bişey danışmak istiyorum tecrübeli arkadaşlarıma regl olduktan sonra ilacı kullanmayı bıraksam hamile kalma riskim olur mu sonuçta düzenli bir cinsel yaşam içinde değiliz ağustosun ilk haftasındaki tatilimiz dışında bi birlikteliğimiz olmadı ve ben ilacı bırakmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz yani regl olduktan sonra hemen yeni kutuya başlamaz isem hamile kalma riskim oluşur mu? :1shok: