ben de 6 ay adet düzensizliği için kullandım.yan etkisini görmedim iştah açtığı söyleniyo ama bende öyle bişi olmadı.zaten doktor polikistik over olduğu için kesinlikle kilo almaman lazım dedi ben de hapı kullanırken beslenmeme dikkat ettim.onun dışında cildimi canlandırdı sivilcem yoktu benim ama sivilceleri de yok ettiği söyleniyor.6 ay sonra hapı bırakınca 5 ay düzenli adet oldum sonra bozuldu yine..
merhabalar kızlar bende yarın başlıyorum ve malesef bebek hayaliyle yanıp tutuşurken adet düzensizliklerim başladı ve 1 ay diana kullanmamı söyledi ama elim gitmiyor ilaçlara..
senelerce kullandım hıcbır işe yaramadı
Bende kullanıcam duphaston kullandım adet olmam lazımdı olamadım şimdi doktorum ayın 15inde başlamamı söyledi polikistik over olduğu için çok düzensizim 7tane kist var :S
Hayıtıda önerdide ben alışkınım göğüslerimdede kistler var biri 6cmdi aldırdım diğerindede 3 tane war benim bünyem üretiyo heralde :):1rolleyes:ayy geçmiş olsun canım dr dediyse kullan bence ama bi yandanda hayıt tohumuna başla bence pkoya falan iyi geliyormuş adeti düzenliyormuş.. bi yandan diana bi yandan hayıta başla bence sağlıkla kal canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?