- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Yarın inşaallah yapıcam canım Allah razı olsun canımMaşallah ıkısıde aynı anda bıttıcıdden cok sevındım adına guzel bır duala, sadaka fılan ver mutlaka hemen ardından
Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık ileteceğim inşallah o da çok mutlu olur çok teşekkür ederim
Çok güzel olur ben varımKIZLAR BENIM AKLIMA BIR FİKİR GELDİ YİNE..
YA BEDİ HATİMİ BİTTİKTEN SONRA BURDAKI 14 KISI KENDI HERHANGİ BIR İSTEDİĞİ ESMAYI SEÇSİN.. SIRASI GELENE O ESMAYI 70.000 TANE OKUYALIM NASIL OLUR SIZCE?
ATIYORUM BEN YA ALİYY SECTIM O GUN BANA 70.000 OKUYALIM
ERTESI GUN SIRASI GELEN YA VEDUD SECTI DIYELIM ONA DA ONU OKUYALIM YANI SIRASI GELEN KENDI HANGİ ESMAYI ISTIYORSA SEÇENEĞİ ONA BIRAKALIM DIYORUM
Süper olurKIZLAR BENIM AKLIMA BIR FİKİR GELDİ YİNE..
YA BEDİ HATİMİ BİTTİKTEN SONRA BURDAKI 14 KISI KENDI HERHANGİ BIR İSTEDİĞİ ESMAYI SEÇSİN.. SIRASI GELENE O ESMAYI 70.000 TANE OKUYALIM NASIL OLUR SIZCE?
ERTESI GUN SIRASI GELEN YA VEDUD SECTI DIYELIM ONA DA ONU OKUYALIM YANI SIRASI GELEN KENDI HANGİ ESMAYI ISTIYORSA SEÇENEĞİ ONA BIRAKALIM DIYORUM
Çok güzel olur ben varım
Bencede super olur.. Liste hızlıda donerSüper olur
Ben her türlü varım inşallah ❤KIZLAR BENIM AKLIMA BIR FİKİR GELDİ YİNE..
Bensiz olmaz tabikiiKIZLAR BENIM AKLIMA BIR FİKİR GELDİ YİNE..
Bende canım 70.000 adet ya vedud okumak istiyorumBencede super olur.. Liste hızlıda doner
Ben ya musavvir cok ıstıyrm mesela
Ya vedud ya cami bu esmalar benı kendıne cok cekıyor.. Cok Hatım etmek ıstedım fırsat olmadı
Ama bu sekılde yaparsak eger herkes kendısı ıcın ıstedıgı esmayı hatım etmıs olur
2 esma da secebılırız kısı bası her bırınden 2.500 duser toplamda yıne 5.000 olur yanı
Ya vedud +ya cami 70.000 tane olmus olur
Ya vedud ya cami ıkısı aynı anda okunursa etkısını daha cok artırıyor arastır ıstersenBende canım 70.000 adet ya vedud okumak istiyorum
[/QUOTE]2.SIRA F Feyzaanrr ABLASI NİYETİ
Hayırlı bir evlilik için...
Kızlar kısı bası 5.000 tane düşüyor herkese
Yarın aksam saat 22.00 da tüm bildirimler toplanmıs olacak sıradakı arkadasa gecilmiş olacak ınsallah
LİSTEMİZ
5 528mucizemmm
F Feyzaanrr ablası
Ssevincli
Ssevincli ablası
burcusami
F Feyzaanrr
namaste21
Z zinciriye
@Ada-anne
Yazarhanim
ummhnisa
Life light
M Morlale8
Morrmeneksee
KIZLAR BENIM AKLIMA BIR FİKİR GELDİ YİNE..
Ya bedi bittikten sonra herkes kendı esmasını secsınİyi olur canım
[/QUOTE]2.SIRA F Feyzaanrr ABLASI NİYETİ
Hayırlı bir evlilik için...
Kızlar kısı bası 5.000 tane düşüyor herkese
Yarın aksam saat 22.00 da tüm bildirimler toplanmıs olacak sıradakı arkadasa gecilmiş olacak ınsallah
LİSTEMİZ
5 528mucizemmm
F Feyzaanrr ablası
Ssevincli
Ssevincli ablası
burcusami
F Feyzaanrr
namaste21
Z zinciriye
@Ada-anne
Yazarhanim
ummhnisa
Life light
M Morlale8
Morrmeneksee
Tamamdır CanımYa bedi bittikten sonra herkes kendı esmasını secsınarastırın sımdıden hangısı ne ıcın okunursa onu okuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?