- 9 Ocak 2016
- 2.345
- 2.981
- 133
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Amin canım inşaallah5 528mucizemmm gunduz bırz vaktım vardı onceden cekmıstim bırz sımdı de bitirdim canım
Rabbim ınsallah ya bedi ısmı hurmetine sanada banada F Feyzaanrr ablasınada tüm dileyen bekar kardeslerımızede hayırlı eş nasip etsın
Amin canım inşallah5 528mucizemmm gunduz bırz vaktım vardı onceden cekmıstim bırz sımdı de bitirdim canım
Rabbim ınsallah ya bedi ısmı hurmetine sanada banada F Feyzaanrr ablasınada tüm dileyen bekar kardeslerımızede hayırlı eş nasip etsın
Ayy onu bende farkettım..5 528mucizemmm senin için okudum maşallah hem Fettah hem Bedi hatimi aynı gün.senin yerinə heyecan yaptımAllah kabul etsin
Morrmeneksee
Allah razı olsun canım amin inşaallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin vallahi iki hatim bir arada oldu maşaallah5 528mucizemmm senin için okudum maşallah hem Fettah hem Bedi hatimi aynı gün.senin yerinə heyecan yaptımAllah kabul etsin
Morrmeneksee
Amin inşaallah Allah razı olsun
5 528mucizemmm arkadaşımızın adına okudum Ablamda okudu rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah1.SIRA 5 528mucizemmm (TUĞÇE)
=) niyeti
Hayırlı bir evlilik için...
Kızlar kısı bası 5.000 tane düşüyor herkese
Yarın aksam saat 22.00 da tüm bildirimler toplanmıs olacak sıradakı arkadasa gecilmiş olacak ınsallah
LİSTEMİZ
5 528mucizemmm
F Feyzaanrr ablası
Ssevincli
Ssevincli ablası
@burcusami
F Feyzaanrr
namaste21
@zinciriye
@Ada-anne
Yazarhanim
@ummhnisa
Life light
M Morlale8
Morrmeneksee
Canım 60 ekler misin kumbarayaOkuyanlar
Morrmeneksee
Yazarhanim
namaste21
@Ada-anne
5 528mucizemmm
Ssevincli
Ssevincli ablası
M Morlale8
Life light
KUMBARA 1000
AsjsjsjCanım 60 ekler misin kumbarayasalavata başlıcaktım baktım ya bedi çekiyorum
Her şey karışacak diye korkuyorumAsjsjsjbenım ya latıfe sureklı ya fettah cekmem gıbı olmus
Ya fettah ya bedi salatı tefriciye hepsı bır anda bıtecek ama bı anda bombos kalacaz..Her şey karışacak diye korkuyorum
Canım 60 ekler misin kumbarayasalavata başlıcaktım baktım ya bedi çekiyorum
Ay kizlar cok güldümAsjsjsjbenım ya latıfe sureklı ya fettah cekmem gıbı olmus
Bir kaç gün soluklanalımYa fettah ya bedi salatı tefriciye hepsı bır anda bıtecek ama bı anda bombos kalacaz..
Ama ben sızı bos bırakmam o ayrı,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?