Gebeliğe Hazırlık DİAFORMİN KULLANANLAR ACİLL

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nil5347

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
1.201
590
323
32
Merhaba arkadaşlar 2 senelik evliyim.son 1 senedir Bebek istiyoruz doktora gittim bir sorun yok dedi. eşimde iltihap çıktı sadece(Sperm dışı hücre). bugün kontrolümüz vardı eşime iltihap için antibiyotik verdi bana da diaformin verdi.kilom 62 boyum 158 .kilo vermen lazım dedi vücudun kilo almaya çok müsait dedi bu hap şeker ilacı ama sana yumurtalıklarını güçlendirir yumurta kaliteni arttırır o yüzden yazıyorum dedi . Hemde biraz kilo verirsin dedi . Kafam çok karıştı kullanan var mı başka bir doktora da danışsam mı 3 ay kullanacaksın dedi. Yorumları bekliyorum teşekkürler

Evet öyleymiş şeker ilacı dedi internette araştırdım pko hastalarına vermişler ve kilosu 70 in çok üzerinde olanlara vermişler

Yan etkileri bulantı ve ishalmiş ama vücudun alışır bırakma ilacı dedi tokluk hissi veriyormuş bu yüzden kilo veriyormuşsun

Yan etkileri bulantı ve ishalmiş ama vücudun alışır bırakma ilacı dedi tokluk hissi veriyormuş bu yüzden kilo veriyormuşsun
bana da glifor vermişti bu ilaç glifordan daha mı iyi sen özele mi gittin doktora canım

Evet özele gittim glifor da muadiliymiş galiba öyle anladım baktıklarım da sen ne için kullandın ve hamile misin canım

Evet özele gittim glifor da muadiliymiş galiba öyle anladım baktıklarım da sen ne için kullandın ve hamile misin canım
benim de kilom fazla hamile kalmak için kilo vermem için daha doğrusu verdi ama henüz nasip olmadı

Sen ne kadar süredir kullanıyorsun canım ve özel değilse kaç kg sun yani benim doktorum kiloya çok takılıyor galiba nasip olurda hamile kalırsam galiba kiloma çok dikkat edecek benim doktor çünkü kilolusun dikkat et diyor her gittiğimde bana günde 3 incir ye dedi eşime de keçiboynuzu pekmezi iç dedi 1 kaşık

Sen ne kadar süredir kullanıyorsun canım ve özel değilse kaç kg sun yani benim doktorum kiloya çok takılıyor galiba nasip olurda hamile kalırsam galiba kiloma çok dikkat edecek benim doktor çünkü kilolusun dikkat et diyor her gittiğimde bana günde 3 incir ye dedi eşime de keçiboynuzu pekmezi iç dedi 1 kaşık
canım ben bayağı kiloluyum 1.67 boyum 97 kiloyum bana da kilolusun dedi zaten çok da senin bence kilon yok ama bebek de olmayınca kilo sorun diyorlar heralde ...
bir ay kullandım canım hormon ilaçlarıyla yumurtalarım falan büyütüldü ama gebelik nasip olmadı bu ay saldım diğer ay yeniden başlayacağım kullanmaya

Hormonda da prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım sadece 2 tane düştü mü bilmiyorum 3 ay kullan dedi bana eşime de antibiyotiğe 3 ay kullan bi sorun olacağını düşünmüyorum hamile kalırsın ama kalmazsan 3 ay sonra gel rahim filmi çekelim dedi onu da çektirmek İstemiyorum çok zor diye duydum inşallah onlara gerek kalmaz da hayırlısıyla kalırım 3 ay içinde

Hormonda da prolaktin yüksek çıktı ilaç kullandım sadece 2 tane düştü mü bilmiyorum 3 ay kullan dedi bana eşime de antibiyotiğe 3 ay kullan bi sorun olacağını düşünmüyorum hamile kalırsın ama kalmazsan 3 ay sonra gel rahim filmi çekelim dedi onu da çektirmek İstemiyorum çok zor diye duydum inşallah onlara gerek kalmaz da hayırlısıyla kalırım 3 ay içinde
özeldeki hastanelerdeki aletler canım ağrı yapmıyor eski aletler yapıyor canım

bu tür ilaçları ya pkolulara yada insülini yüksek olanlara veriyorlar. ben de senelerdir kullanırım. 86 kiloyum. diyete başladım. bu ilaç da yardım eder. yumurtlamaya da destek olur. kullanabilirsin gönül rahatlığıyla

İnşallah canım hayırlısıyla tez zamanda isteyen herkese nasip olsun inşallah

canım ben bayağı kiloluyum 1.67 boyum 97 kiloyum bana da kilolusun dedi zaten çok da senin bence kilon yok ama bebek de olmayınca kilo sorun diyorlar heralde ...
bir ay kullandım canım hormon ilaçlarıyla yumurtalarım falan büyütüldü ama gebelik nasip olmadı bu ay saldım diğer ay yeniden başlayacağım kullanmaya
Merhaba siz diaformin ilacını kullandınız mı acaba şuan ölçülerimiz aynı tansiyonum çıkıyor doktor diaformin verdi kilo vermene yardım edecek dedi ama beni biraz korkuttu ilaç kullandıysanız bilgi almak isterim sizden

Back