- 29 Nisan 2007
- 6.172
- 6
Sana özel mesajla gönderdigim linkteki fotografların içinden begendigin bir fotografı gösterebilirsin..
canımmmmmm cok tskler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana özel mesajla gönderdigim linkteki fotografların içinden begendigin bir fotografı gösterebilirsin..
arzum doktorlarla görüşmeye başladım ne istediğimi anlatabilmek için fotoğraf olsa daha iyi olur aslında rica etsem banada link verebilirmisin? :26:
Ankara, kusura bakma, izinde oldugum için bi süredir koptum netten, özel mesajını yeni görüyorum; özelde msj atamadıgımdan burdan yazıyım istedim;müsait bi zamanda 100msj ı da doldursam ii olacak :)
1 Eylül'de Zühtü Demir Bey'e ameliyat oldum; 275cc yarı damla, kas altından konuldu. Resmine baktım, meme dokum seninkinden birazcık daha fazlaydı ve hep doğal durmasını istediğimi belirtim doktoruma; çok çabalamadan istediğimi de anlatabildim sanırım. Vücut yapına göre doktor dogru olanı söyleyecektir zaten sana; benim yapım zaten narin, senin de öyle görünüyo.
Seninde gögsünde sarkma olmadığı için, çok iyi sonuç alınacaktır canım eminim. Ben ön bir muayeneye gitmiştim doktoruma, o ilk görüşmede seni yönlendiriyor, sorularını yanıtlıyor zaten. Ben asla demedim şu ölçü olsun, bu ölçü olsun die. Sadece bana güzel ve kötü gelen bir kaç resim götürdüm beraberimde.
Şu an için hala ödemlerim var, ödemler azaldıkça ki görüntü adım adım daha cok hoşuma gidiyo. Tamamen beklentinle alakalı aslında memnun olup olmamak, ben özellikle büyük olmasını istemedim, çünki yakın zamanda evlilik planım var, ilerde cocugum olucak inş ve zaten emzirme süreci vs derken gögüslerde büyüme- deforme olma-sarkma gibi etkiler ortaya cıkacak.
Bir soru sorarsan bu konu başlığında ve yanıtlamazsam, özelime de gönder lütfen, işler yogun diye unutuyorum bazen takip etmeyi.
Görüşmek üzere,
Koltuk alti ameliyat nasil dogerine gore daha mi iyi . Ameliyatinizdan sonra agri oldumu bide suan nasil deforme oluyormu acabaÇok sağol canım. Kas altı 300 cc olacak, 275 veya 300 uygun olur dedi doktorum ve 300 cc seçtim. :) Bekliyorum işte zor geçiyor günler ama :)
Çok uzun süre sonra geri döndüm. Ameliyatımı oldum tabii ki. İlk haftam zor geçse de sonrası çok güzel oldu. Sonraki resmimi koydum, kabul edilince yayınlanır sanırım. Beğenecek misiniz çok merak ediyorum. Şu anda gözüme güzel görünüyorlar. :) Güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.