diablesse meme estetiği ameliyatı

canım gecmiş olsun. bende suan senın ılk halin gibiyim.bende ilk olarak amelıyat olmadan resımlerımı ekledım sızınde fıkrlerınızı almak istiyorum hem.
umarım en kısa zamanda bende olup aranıza katılırım canım.senı eklıyorum bu arada kabul edersen albümüne bakmak isteri canım.

canım c cup oldu inanılmaz mutluyum. seninkileri merak etmiştim ben de, senin ölçülerin ne oldu?

merhaba. geçmiş olsun. avatardaki seninse muhteşem görünüyor canım ya. maşallah, tam istediğim gibi. inş benimkiler de böyle olur. :KK52: bayıldım bayıldım!

hiç bilgi yok ama. hangi dr, kaç cc, hangi plan?
benim dr um belli. naci çelik! dual plan olacak. sadece merak ettim bu güzel sonucu kim çıkardı ve hangi teknikle kaç cc kondu. yazarsan sevinirim. ekliyorum da seni, kabul eder ve yardımcı olursan...

canım c cup oldu inanılmaz mutluyum. seninkileri merak etmiştim ben de, senin ölçülerin ne oldu?

Merhaba , geçmiş olsun çok güzel gözüküyor profil resminde göğüslerin,benimde istediğim böyle olması.Senden ricam dr'unun isimini öğrenebilirmiyim.

Teşekkürler.

Valla doktorunu tebrik ediyorumm harika bir iş çıkartmış. Hangi şehirde oldun ameliyatı ? Doktorunun ismini öğrenebilir miyiz?

doktor bilgini arıyorum bulamıyorum. benim doktorum belli, yine de merak ettim.

Canım başka bir konuda İzmirde Dr.Çaghan Baytekine ameliyat olacagı yazısına denk gelmiştim ben..Sanırım Çaghan beye ameliyat oldu..Diablesse arkadaşımızın profiline girip yazdıgı cevaplara bakarsan bu bilgiye ulaşabilirsin..:KK34:

Canım başka bir konuda İzmirde Dr.Çaghan Baytekine ameliyat olacagı yazısına denk gelmiştim ben..Sanırım Çaghan beye ameliyat oldu..Diablesse arkadaşımızın profiline girip yazdıgı cevaplara bakarsan bu bilgiye ulaşabilirsin..:KK34:

teşekkürler. konu sayfasında yok çünkü.

canım bir de merak ettiğim şu: aradan nerdeyse 1 yıl geçmiş...
herhangi bir sorunun veya şikayetin var mı? komplikasyon falan oldu mu ameliyattan sonra yani?

Son düzenleme:
profildeki foto tam beni istediğim boyut duruş herşeyiyle süper duruyo. benimki de böyle olur mu ki acaba yaa.

X