• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Di skma

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:çok üzgünüm:benimde böyle bir problemim var dişlerimin hepsi arızalandı bu diş plağının fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz:çok üzgünüm:

Bende kendimi bildim bileli farkinda olmadan dislerimi sıkıyorum, yoksa rahat edemiyorum ama cok sukur bi zararini da gormuyorum. :1ninca:

şu sıralar bendede bu sorun var sabah kalktıgımda çene agrısı oluyor. ama ne deni bellli bu ara dert sıkıntı stres herşey var bunları düşündükcede dişlerimi sıkıyorum sadece gece degil her zaman

kızlar bu sorun bende de var dişlerim mahvoldu alt arka dişlerim sallanmaya başladı artık. sanırım plak yaptırıcam bende inş. işe yarar.

Selam
Ben de cok fena diş sıkıyorum hala sıkıyorum ama Diş hekimine mutlaka git gece agzına takacagın bır wsey verıyorlar. Strese baglı oluyor. Ben Dentaluna da yaptırdım . ıstersen ordan Murat bey e gıdebılırsın. Bir süre sosnra yüz ve bas agrısı oluyor ılerleyınce boyun agrıları da olurmus

Back