• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Di Etlerim geri gidiyor..!

Selam.. Benim sadece tek dişimde diş taşı var ve dişetim epey aşağıda. Artık çok endişeleniyorum. Ama ağrı falan yok. Nasıl oluyor anlayamadım. Doktora gidip durumla yüzleşmekten bile korkuyorum. Dişimi kaybedersem bu yüzden diş yaptıracak et bile olmayabilir diye korkuyorum. Bilen ya da yaşayan varsa ve bilgilendirirse çok sevinirim

Arkadaşlar bana yardımcı olacak kimse var mı. Diş etimde diş taşı var çok fazla aşağı indi et. Ama ağrı falan yok. Çok kafama takmaya başladım. Doktora bile gidip yüzleşmek istemiyorum. Korkum da şu ki diş gitse bile diş yaptıracak diş eti kalmazsa ne olacak ? Lütfen biri cevap yazsın...

Gecmis olsun canim!

Ben gecen yaz dis etlerimi temizlettim ve antibiotik bile kullandim ama sanki hala dis etlerimin geri cekilmesi devam ediyor. Pek yapilabilecek birsey yok galiba..!

Sağol canım. Cumartesi diş taşlarımı temizlettim ama bir dişimde diş eti epeyce aşağı inmiş ve ameliyat olmam gerekiyormuş. Önce dişeti uzmanı görecek ve sonra ameliyat :( ışten nasıl izin alacağım bilmiyorum. Bir sürü dert oldu yani bana. Moralim de çok bozuk. Bir çürüğüm bile yokken dişetlerimde sorun oldu. Neyse buna da şükür diyelim...

benim de diş etlerim durmadan çekiliyor, o kadar çok araştrdım, doktora gittim ki baya bi bilgi birikimim oldu bu konuda :) bunun sebebi sert fırçalamak, diş taşı vs. gibi şeyler olabilir. hiç bir sebebi olmayabilir de, benim öyle mesela. çekilen diş eti artık geri gelmez önemli olan onu durdurmak. ben yaklaşık 7-8 ay önce ameliyat oldum, çekilen diş etimi ve onu çeken kasları kestiler yerine damaktan parça alıp kestikleri yere naklettiler.çok zor bi ameliyattı 3 buçuk saat sürdü. doktora gitmeni tavsiye ederim, marmara üniversitesi diş hekimliği periodontoloji bölümüne. şimdiden çok geçmiş olsun.
Memun kaldinmi amelyattan ? Amelyat gorselik amaclimiydi veya saglik icinmi?. Bu amelyattan sonra yine cekilme olabiliyor mu ?

Back