Merhaba kizlar..!
Bir bilgisi yada tavsiye edebilecegi bir yöntem, tedavi sekli varsa bana bildirsin LÜTFEN:
Benim dis etlerim git gide geri cekiliyor..dislerimin kökleri yavas yavas aciga kavusuyor..bir türlü önleyemiyorum..discimde adam akilli bir tavsiyede bulunamadi, "olurmus" öyle seyler...disleri fazla sert fircalamamak gerekirmis..!
Bilgisi olan paylassin..!
kaydirigubbakcemile5
cnm bildiğim kadarı ile yanlış diş fırçalama yanlış beslenme sigara kullanımı veya tartar oluşumundan kaynaklanıyor diş hekimine görün derim
Merhaba kizlar..!
Bir bilgisi yada tavsiye edebilecegi bir yöntem, tedavi sekli varsa bana bildirsin LÜTFEN:
Benim dis etlerim git gide geri cekiliyor..dislerimin kökleri yavas yavas aciga kavusuyor..bir türlü önleyemiyorum..discimde adam akilli bir tavsiyede bulunamadi, "olurmus" öyle seyler...disleri fazla sert fircalamamak gerekirmis..!
Bilgisi olan paylassin..!
kaydirigubbakcemile5
benim de diş etlerim durmadan çekiliyor, o kadar çok araştrdım, doktora gittim ki baya bi bilgi birikimim oldu bu konuda :) bunun sebebi sert fırçalamak, diş taşı vs. gibi şeyler olabilir. hiç bir sebebi olmayabilir de, benim öyle mesela. çekilen diş eti artık geri gelmez önemli olan onu durdurmak. ben yaklaşık 7-8 ay önce ameliyat oldum, çekilen diş etimi ve onu çeken kasları kestiler yerine damaktan parça alıp kestikleri yere naklettiler.çok zor bi ameliyattı 3 buçuk saat sürdü. doktora gitmeni tavsiye ederim, marmara üniversitesi diş hekimliği periodontoloji bölümüne. şimdiden çok geçmiş olsun.
canim dr. bana da ayni ameliyati önerdi ama korkudan altima ediyom resmen:çok üzgünüm:
biraz anlatsana ameliyattan sonra ve ameliyatta canin acidimi çok çektinmi:sm_confused:
senden alacağim cevaplara göre ameliyat olacağim ona görevereliniortak
ayrıca sorunum fırçalamaktan kaynaklanmıyor yazmıssın ama senin o tazikli suyla temizlenen tartarların neden oluşuyo bunu bi araştır istersen canım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?