Benim amh düşük ama hiç dheas bakılmadı bence.takviyeler mevcut yumurtlalarımıza kalite kazandırır ama total rezerve katkı sağlamaz. Yumurta dondurmayı bir şekilde ayarlamaya çalışın evli değilseniz. ☹diğerleri
Diğerleri nasıl peki fsh lh e2Benim amh düşük ama hiç dheas bakılmadı bence.takviyeler mevcut yumurtlalarımıza kalite kazandırır ama total rezerve katkı sağlamaz. Yumurta dondurmayı bir şekilde ayarlamaya çalışın evli değilseniz. ☹
Biraz yüksek pco filan olabilir mi?Arkadaşlar merhaba. AMH testi yaptırdım referans aralığı 0,17 - 7,37 benim sonucum 5.37 bu ne demek oluyo? Yardımcı olabilir misiniz? Çok teşekkür ederim
Diğerleri nasıl peki fsh lh e2
Evet pco var bende. Referans aralığında ama pco belirtisi öyle mi? İnşallah sorun teşkil etmez hamile kalma konusundaBiraz yüksek pco filan olabilir mi?
Gebelik en olmayacak denen anda olabilen tamamen nasip işi hiç kafayı takmayın. Bende de düşüktü. 2. Tüpe hazırlanırken histereskopi sonrası doğal hamile kaldım. Geleceği zaman geliyo bu bebeler.Evet pco var bende. Referans aralığında ama pco belirtisi öyle mi? İnşallah sorun teşkil etmez hamile kalma konusunda
Çok haklısınız her şey zamanında gerçekleşiyor zaten bize düşen sabırla beklemek. Çok teşekkür ederimGebelik en olmayacak denen anda olabilen tamamen nasip işi hiç kafayı takmayın. Bende de düşüktü. 2. Tüpe hazırlanırken histereskopi sonrası doğal hamile kaldım. Geleceği zaman geliyo bu bebeler.
Rica ederim. Tez vakitte kavuşun inşallah.Çok haklısınız her şey zamanında gerçekleşiyor zaten bize düşen sabırla beklemek. Çok teşekkür ederim
Fsh lh da çok değişim var ilaç tedavisi ile oldu heraldeEki Görüntüle 2927396
Eki Görüntüle 2927397
Bu şekilde imiş en son. Sonra zaten tüpe başladık tekrar bakılmadı kanda. Görünen foliküllerle ilgilendiler.
Hayır arada bir ay var tarihlere bakarsanız. Iki farklı merkez. Arada ilaç filan hiç kullanmadım.Fsh lh da çok değişim var ilaç tedavisi ile oldu heralde
Referans aralığı neye göre farklı oluyor benim 0.14-10.40 ama değerim 0.15Eki Görüntüle 2927396
Eki Görüntüle 2927397
Bu şekilde imiş en son. Sonra zaten tüpe başladık tekrar bakılmadı kanda. Görünen foliküllerle ilgilendiler.
Pek mühim değil o referans aralıkları. Ölçüldüğünüz merkezdeki amh gittiğiniz yerlerde söylersiniz. Ama onlar foliküllere odaklanır ona göre hareket ederler zaten.Amh değerini belirleyen
Referans aralığı neye göre farklı oluyor benim 0.14-10.40 ama değerim 0.15sabit olmuyor demekki
Muhtemelen tedavi baslarken tekrar test edip tahlil yaparlar herhalde inşlh vitaminler kürler fayda eder 15-20 günde olsaPek mühim değil o referans aralıkları. Ölçüldüğünüz merkezdeki amh gittiğiniz yerlerde söylersiniz. Ama onlar foliküllere odaklanır ona göre hareket ederler zaten.
Inşallah.Muhtemelen tedavi baslarken tekrar test edip tahlil yaparlar herhalde inşlh vitaminler kürler fayda eder 15-20 günde olsa