dhea-so4 yüksekliği

Merhaba bende de benzer problem var ve bana da ilaç vermedi ve lazer epilasyon yaptirmamda bir sakınca görmediğini soyledi. Yine de insan eminolamiyor. Siz başladınız mı lazere ? Başladıysanız sonuç ne oldu?

Merhaba insallah mesajımı görürsünüz aynı sorun bende de var siz ne yaptınız sonuc alabildiniz mi paylasır mısınız

merhaba benim sonuçlarım testere dişli aslan pençesi küründen sonra düşse de sonra tekrar tavan yaptı. en son bir endokrin doktoru bu değerinin tek başına yüksek olmasının bir karşılığı olmadığını söyledi. Benim saçlarım dökülüyor. Daha doğrusu yerine yenileri çıkmıyor. Bununla bir ilgisi olmadığını söyledi. Sizdeki şikayetler nedir?

ben de dheas so4 yükseliği teşhis edilen biriyim. Doktor doktor gezdim, her şeyim normal. Yumurtalarım, adet düzenim ve diğer hormonal değerlerim her şey normal çıktı. En son gittiğim doktor, kıllanma skalasına göre değerlendirdi. Açıkçası ben rahatsız oluyordum, popomda biraz, göbeğim 3-5 tane, göğsümde 3-5 tane, çenemde boynumda favori kısmında 5 tane kıllar vardı ama bacaklarım felaketti çok kıllıydı. Neyse sonuç olarak bunların normal olduğunu ve ilaç tedavisini boşuna olmamam gerektiğini, lazer epilasyon ile sonuç alacağımı söyledi. Aslında hem içim rahatlamıştı, hem de nedensiz böyle bir tüylenme olması beni üzmüştü. Sonrasında ben iğneli epilasyon araştırdım, İstanbul’da oturanlar için Zeynep Polat tavsiyemdir. Çok güzel sonuçlar aldım. Hormondan dolayı hala tek tük çıkanlar var ama beni rahatsız edenler gitti. Yeni çıkanlar olursa hiç ellemeden gidip aldırıyorum. Bacaklarım, koltuk altım, genital bölgem için de lazere gittim. Ondan da sonuç aldım ama üst bacağım ve genital bölgemde sonuç tam istediğim gibi olmadı. Diyeceğim o ki, tek sorununuz dheas ise epilasyondan çekinmeyin, sonuç alacağınıza eminim. Kapalı bir bayandım yüzümde çıkan tek tük kıllar yüzünden başımı bile açamıyordum. Şu an çok rahatım elhamdulillah. Herkese tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…