- 30 Ocak 2025
- 98
- 26
- 3
- 37
- Konu Sahibi cicekligun06
-
Nerden buldun biosteron u ben bulamadım hangi eczane acabaCanım ben geçen ay reglimde kullanmaya başladım biosteron önerdi doktorum, 1 aydır kullanıyorum, doktorum yumurta kalitesi ve rezervini arttırmak için önerdi amh değerim 0.56 yaşım 29. Bu ayki reglimde de tüp bebek için iğnelere başladık, dhea’ya devam etmemi söyledi
Bir de kaç folikül gözüktüCanım ben geçen ay reglimde kullanmaya başladım biosteron önerdi doktorum, 1 aydır kullanıyorum, doktorum yumurta kalitesi ve rezervini arttırmak için önerdi amh değerim 0.56 yaşım 29. Bu ayki reglimde de tüp bebek için iğnelere başladık, dhea’ya devam etmemi söyledi
ben kocaelide yaşıyorum canım, yaşadığım mahalledeki bi kaç eczaneye sorduk yoktu. Bir arkadaşım kocaeli körfezde eczacı, onun vasıtasıyla istanbuldaki depolardan getirttik, sen nerede yaşıyorsun?Nerden buldun biosteron u ben bulamadım hangi eczane acaba
5 tane gördü canım toplam, sen de nasıl folikül sayısı, benim amh değerim düşükBir de kaç folikül gözüktü
Ben Ankara’da yaşıyorum başka ilde bulunma ihtimali var olduğunu düşünmedim hiç depolarda yok diyor eczacılarben kocaelide yaşıyorum canım, yaşadığım mahalledeki bi kaç eczaneye sorduk yoktu. Bir arkadaşım kocaeli körfezde eczacı, onun vasıtasıyla istanbuldaki depolardan getirttik, sen nerede yaşıyorsun?
Genelde istanbulDa tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerde bulunuyormuş, ben ovitrelleyi de çatlatma tedavisi gördüğüm ay öyle bulmuştum. Telefonla arayıp sorup gidip almıştım biraz sıkıntılı süreçler, ama imkanın varsa istanbuldaki tüp bebek merkezlerinin civar eczanelerinden telefonla sorabilirsin. Zaten soğuk zincir bir ilaç olmadığı için kargoyla da gönderebilirler sana rahatlıklaBen Ankara’da yaşıyorum başka ilde bulunma ihtimali var olduğunu düşünmedim hiç depolarda yok diyor eczacılar
Tamam canım bir deneyeyim bakalım sağolaısnGenelde istanbulDa tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerde bulunuyormuş, ben ovitrelleyi de çatlatma tedavisi gördüğüm ay öyle bulmuştum. Telefonla arayıp sorup gidip almıştım biraz sıkıntılı süreçler, ama imkanın varsa istanbuldaki tüp bebek merkezlerinin civar eczanelerinden telefonla sorabilirsin. Zaten soğuk zincir bir ilaç olmadığı için kargoyla da gönderebilirler sana rahatlıkla
Transfer mi bekliyorsun canım peki?Ben kullandım nerdeyae 3 kutu belkıde 4 kutu ezvacende alıyordım Dhea 25 mg , bılmıyorum oldumu olmadımı faydası ama 2 genetıklı embryojum var şunam
Evet trnsfer hazılrıgındayım şu anTransfer mi bekliyorsun canım peki?
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsınEvet trnsfer hazılrıgındayım şu an
Amın canım Allah isteyen her kese tez zamnda nasip etaınHadi bakalım hayırlısıyla inşallah güzel sonuçlar alırsın
Merhaba nereden buldunuz biesteronuCanım ben geçen ay reglimde kullanmaya başladım biosteron önerdi doktorum, 1 aydır kullanıyorum, doktorum yumurta kalitesi ve rezervini arttırmak için önerdi amh değerim 0.56 yaşım 29. Bu ayki reglimde de tüp bebek için iğnelere başladık, dhea’ya devam etmemi söyledi
Benim Amh değerlerim referans aralıkları farklı olmakla birlikte 3,36, 2,09, 1,47 ama bende de vajinal ultrasonda sizinki gibi az yumurta görüyor doktor5 tane gördü canım toplam, sen de nasıl folikül sayısı, benim amh değerim düşük
Ben de bunu kullanıyorum gelecek ay yumurta büyütmeye başlicaz. Amh iyi olmasına rağmen yumurta rezervim düşük ve döllenme olmuyor tüp bebek denemelerinde
Günlük 3 tane kullanmamı söyledi doktorumSpring valley ben de yarın almayı düşünüyorum günlük kaç tane kullanıyorsunuz ??
Kaç yumurtanız gözüküyordu bende 3 af var sadece dedi ve başlamadı fsh 12 çıktıGünlük 3 tane kullanmamı söyledi doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?