Dhea kullanan var mı ? faydasını gören ve markası nedir ?

Canım ben geçen ay reglimde kullanmaya başladım biosteron önerdi doktorum, 1 aydır kullanıyorum, doktorum yumurta kalitesi ve rezervini arttırmak için önerdi amh değerim 0.56 yaşım 29. Bu ayki reglimde de tüp bebek için iğnelere başladık, dhea’ya devam etmemi söyledi

Nerden buldun biosteron u ben bulamadım hangi eczane acaba

Bir de kaç folikül gözüktü

ben kocaelide yaşıyorum canım, yaşadığım mahalledeki bi kaç eczaneye sorduk yoktu. Bir arkadaşım kocaeli körfezde eczacı, onun vasıtasıyla istanbuldaki depolardan getirttik, sen nerede yaşıyorsun?
Ben Ankara’da yaşıyorum başka ilde bulunma ihtimali var olduğunu düşünmedim hiç depolarda yok diyor eczacılar

Ben Ankara’da yaşıyorum başka ilde bulunma ihtimali var olduğunu düşünmedim hiç depolarda yok diyor eczacılar
Genelde istanbulDa tüp bebek merkezlerinin civarındaki eczanelerde bulunuyormuş, ben ovitrelleyi de çatlatma tedavisi gördüğüm ay öyle bulmuştum. Telefonla arayıp sorup gidip almıştım biraz sıkıntılı süreçler, ama imkanın varsa istanbuldaki tüp bebek merkezlerinin civar eczanelerinden telefonla sorabilirsin. Zaten soğuk zincir bir ilaç olmadığı için kargoyla da gönderebilirler sana rahatlıkla

Tamam canım bir deneyeyim bakalım sağolaısn

Ben kullandım nerdeyae 3 kutu belkıde 4 kutu ezvacende alıyordım Dhea 25 mg , bılmıyorum oldumu olmadımı faydası ama 2 genetıklı embryojum var şunam

Merhaba nereden buldunuz biesteronu

Ben de bunu kullanıyorum gelecek ay yumurta büyütmeye başlicaz. Amh iyi olmasına rağmen yumurta rezervim düşük ve döllenme olmuyor tüp bebek denemelerinde

Eklentiler

• IMG_3037.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…