Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar dhea hormonu kanda kaç çıkarsa doğurganlık açısından iyidir. Doktorlar kaç olunca değer takviye kullanmayı öneriyorlar biliyor musunuz? Amh düşük olunca herkese mi veriyorlar ya da.
Benim amh hiç bakilmadi ama kullanmadığım yumurta toplamada 4 yumurta toplanıp, 1 tane transfer edilebilirdi Kullandığımda da 19 toplandı 8 tane döndürüldü. Cozunurken biri bozuldu gerçi, şimdi 4 tane cozunecek daha var onlar bozulur mu bilmiyorum.
Merhaba ben de kullanmadığım ay 2 yumurta olmuştu 3 ay kullandım artık malesef bulunamıyormuş bu ilaç ben bulunamadığı için son kutuyu savsakladım içerken bazen içtim bazen içmedim bazen günde bir tane içtim falan. 6 tane donmuş embriyom oldu aslıdna 10 toplandı ama asenkron büyümüşler. Herhangi bir test yapılmadan verdi doktorum bu arada
Merhaba ben de kullanmadığım ay 2 yumurta olmuştu 3 ay kullandım artık malesef bulunamıyormuş bu ilaç ben bulunamadığı için son kutuyu savsakladım içerken bazen içtim bazen içmedim bazen günde bir tane içtim falan. 6 tane donmuş embriyom oldu aslıdna 10 toplandı ama asenkron büyümüşler. Herhangi bir test yapılmadan verdi doktorum bu arada