- 4 Kasım 2023
- 36
- 7
- 6
- 36
- Konu Sahibi bulutsuz61
Merhabalar dhea hormonu kanda kaç çıkarsa doğurganlık açısından iyidir. Doktorlar kaç olunca değer takviye kullanmayı öneriyorlar biliyor musunuz? Amh düşük olunca herkese mi veriyorlar ya da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ben de kullanmadığım ay 2 yumurta olmuştu 3 ay kullandım artık malesef bulunamıyormuş bu ilaç ben bulunamadığı için son kutuyu savsakladım içerken bazen içtim bazen içmedim bazen günde bir tane içtim falan. 6 tane donmuş embriyom oldu aslıdna 10 toplandı ama asenkron büyümüşler. Herhangi bir test yapılmadan verdi doktorum bu aradaNe kadar süre kullanıp tekrar başladınız tedaviye
Muadiline başladım ben de bakalım inşallah iyi gelirMerhaba ben de kullanmadığım ay 2 yumurta olmuştu 3 ay kullandım artık malesef bulunamıyormuş bu ilaç ben bulunamadığı için son kutuyu savsakladım içerken bazen içtim bazen içmedim bazen günde bir tane içtim falan. 6 tane donmuş embriyom oldu aslıdna 10 toplandı ama asenkron büyümüşler. Herhangi bir test yapılmadan verdi doktorum bu arada
İyi gelir tabiMuadiline başladım ben de bakalım inşallah iyi gelir
Muadili ne?Muadiline başladım ben de bakalım inşallah iyi gelir
Spring valley verdi eczane doktorda olur dediMuadili ne?
Merhaba sizin dhea hormona bakıldı mı kaç çıktı? Doktorunuz ilaç verdi miMerhabalar dhea hormonu kanda kaç çıkarsa doğurganlık açısından iyidir. Doktorlar kaç olunca değer takviye kullanmayı öneriyorlar biliyor musunuz? Amh düşük olunca herkese mi veriyorlar ya da.
Ne kadar süre ile kullandınız? Diğer hormon değerleriniz de bir problem yarattı mı? 19 inanılmaz bir fark . 19 yumurtadan 8 embriyonuz mu oluştu?Benim amh hiç bakilmadi ama kullanmadığım yumurta toplamada 4 yumurta toplanıp, 1 tane transfer edilebilirdi
Kullandığımda da 19 toplandı 8 tane döndürüldü. Cozunurken biri bozuldu gerçi, şimdi 4 tane cozunecek daha var onlar bozulur mu bilmiyorum.
1 ay kullandım günde 3 kezNe kadar süre ile kullandınız? Diğer hormon değerleriniz de bir problem yarattı mı? 19 inanılmaz bir fark . 19 yumurtadan 8 embriyonuz mu oluştu?