DGS yle aöf e gecmeyi düşünenler

tulpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
19
12
29
merhaba arkadaşlar iki yıllık mezunum aöf e 3. sınıftan tamamlama artık dgs sınavı ile.Benim matematigim pek yok malum bu sene de gecti artık.Calıştıgım icin kendime dgsye iki yıl boyunca ancak hazırlanırım diye süre tanıdım sizce puanlar yüksek olur mu ben konaklama işletmeciliğine geçiş yapmayı düşünüyorum. Aranızda geciş yapmayı düşünen var mı hangi bölümleri düşünüyosunuz

puanlar yazın belli olur dgs zamanı çok yuksek olacagını zannetmiyorum ama kontenjan sınırı olur o yuzden ortalama bir puan olur.

teşekkür ederim cevabın icin peki matematik icin ve dgs icin önerebilecegin kaynak var mı acaba

arkadaşlar ilerki senelerde veya bu sene dgsye girmeyi düşünen yokmu birbirimize yardımcı olalım kaynak ve matematik problemleriyle ilgili

ben dgsye aöfe geçmedim ama direk kayit yaptırdım
2013 teydi şimdi nasıl oldu sistem bilmem.:)

ben halkla ilişkiler okudum konaklama işletmeciliğine geciş yapmak istiyorum sen hangi bölümde okuyorsun

simdi sınavla ve tercihle artık sınavsız yok lisans tamamlama.
ben 2013 girişliyim birakcaktim aslinda.. çok sıkıldım..
düşündüm ki yapabilirmiyimm..?
acaba aöfi bitirmeye başaracakmiyim?
bunu düşünüyorum hep.
seneye degil de 2018 de mezun olmak istiyorumm.

bunu düşünüyorum hep.
bırakmayın derim zaten atılma yok eger kayıt sildirirseniz tekrar yapmak isterseniz sınava girmek zorunda olursunuz.

bunu düşünüyorum hep.
bence de bırakma yüzüp yüzüp kuyruguna gelmissin artıkumarım başarırsın emeklerini heba etme sakın bakalım ben neler yapıcam kitap alıp calışmaya başlamak istiyorum bir an önce fakat matematigi nasıl halledicem bilmiyorum hangi kaynaklar yararlı olur bir bilgim de yok henüz

ooo matematik mi:)
neden kimse sevmiyo bilmiyom basit formulu bulunca yapabiliyosun:)
matematik en kolay yapılacak formulu vardir..:)
bak genel muhasebe matematikti.. oldukça ötekilerden daha iyi puan almişim bunu bende sasirmişim:)

bırakmayın derim zaten atılma yok eger kayıt sildirirseniz tekrar yapmak isterseniz sınava girmek zorunda olursunuz.
düşünüyordum çünkü çok zorlanmişim..
eşim birakma bence diyo..:) inş yıllarca uğraşirim herade

ben de sevmem matematigi ama temelden baslamak istiyorsan antremanlarla matematik kitabi var seri seri onu al önce.

ilahiyat,bende bu sene girmiyecem ama seneye düsünüyorum
bir zamanlar ilahiyat yazayım cok istemiştim fakat arapca dersi yüzünden vazgecmek zorunda kalmıştım gecemem diye inşallah kazanırsınız acıktan mı tamamlıycaksınız yoksa örgünden mi ..burdan birbirimize destek olalım ben şimdilik bilgi topluyorum benim eşit agırlıktan hesaplanıcak puanım ve ea puan çıkarmak baya zormuş ögrendigime göre diger alanlara kıyasla

Aciktan düsünüyorum 2 çocukla zor olur çünkü örgün,ben aöf ilahiyat seçerken örgünlere puanim yetiyordu fakat çocuklardan sebep seçemedim o yüzden simdi birde dgs ile ugrasicam.
Ben düz lise mezunuydum ama yinede arapçayi yapabildim hicbir destekde almadim,sadece online arabicden biraz dinledim ama o da temelim olmadigi icin pek bisey anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…