Arkadaşlar 2 gebeliğimdede 7 ve 8. Haftalarda kalp durması yaşadık. İkincide kan sulandırıcı iğne ve hap kullandığım halde . Temmuz ayında kürtaj olmuştum ekimde tekrar hamile kaldım onunda kalbi durdu 2 aralıkta tekrar kürtaj oldum bu düşüklerin nedeni ne olabilir rahimimde kürtajdan dolayı yada doğuştan gelen bir sorun olabilirmi yapışıklık veya perde gibi devlette nereye gitmem gerekiyor rahim filmi cektirmek icin yani cekerlermi ve de pıhtılaşmadan dolayı acaba doz yetersiz gelmiş olabilirmi 0.4 lük oksapar ve aspirin hamile kalmadan öncemi kullanmam gerekirdi acaba aspirini falan ? Yada kanda bağışıklıkla ilgili sorun olabilirmi mesela homosistein yüksekliği antifosfolipid antikoru yada lupus proteiin s veya c aktivitelerinde bir sorun? Eşimle kromozomlarımızda sorun yok temiz cıkmıştı ama bebekler yaşamıyor kalpleri duruyor sizce ne yapmalıyım normal doktorlar anlamıyor bir şeyden perinatoloji uzmanınamı gitsem bu sefer diyorum yada bu düşükler tesadüfi olup sonrasında sağlıklı gebelğğim olurmu acaba