- 22 Aralık 2020
- 942
- 369
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
Gönderdiğim linkler bilirkişilerin anlattıgı linkler. İkinci linkte dunya saglık örgutunun makalelerinden söz ediyor fırsat bulursanız okumanızı tavsiye ederim. Dünya saglık örgütü kurul baskanı bilmem ama bir cok doktorun makaleleri yayınlandı daha yeni okudum tavsiye ederim. Burada kimsenin umutları törpülenmiyor. Sadece yanlış ata oynanması tuhafıma diyor ve uyarıyorum. Kimseye bir şey yapmayın bekleyin demiyorum sonucta. Sizde bana net konusmayan doktorlardan bir kç örnek verirseniz bende onları okumak ve dinlemek isterim. havada kalmasın söyledikleriniz. Burası umut kapısı değil gercek bildiğim seyleri paylaşıyorum. Ve doğrulugundan emin olmadıgım seyler değil bu paylaştıkalrım. Şimdi bu videoları izleyin. Makaleleri okuyun. Sonra dönüm pıhtılaşma ile ilgili burada yazılan yazılarda sorulan sorularda Hangi genlerde mutasyon var ve hangi genleri düşük nedeni olarak göstermişler tekrar bir okuyun. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. 6 yıl okudugum bölümün bana gösterdiği tek sey savundugum seyler iyi akşamlar
Bu arada genetik mühendisi yerşne koyarsanız moleküler biyoloji ve genetikte yüksek lisansım var kabul ederseniz tabiiPardon hanımefendi ama siz sanırım dünya sağlık örgütünün kurul başkanı falansınız. Uzman doktorlar, proflar kesin ve net bir şey söylemiyorkan siz nasıl bu kadar kesin ve net konuşabiliyorsunuz. Bırakın insanların umutlarını törpülemeyin bu kadar çok. Hayatta her acıdan, her şeye bir örnek vardır. Kötü ve olumsuz örnekleri olabildiğince hayatımıza yönlendirmeme taraftarıyım ben. Elimizden geleni yaptıktan sonra gerisinin tevekkül olduğunu düşünüyorum. Sonuçta buradaki hiç kimse genetik mühendisi değil. Umarım anne olmak isteyen herkes bu duyguyu yaşar, bebeğine kavuşuruz.![]()